Monday, August 8, 2011

Semalam berbuka rmh mak :)

 Lauk yg beli dlm peti ais lelama dok kejung jelaaa..konon niat dlm ati nak masak..nampak gaya jadual berbuka kt luar dah bersusun habis camner? =P

 Semalam berbuka kt rmh mak..hari ni pun ;)

Tau jelahh kalau berbuka rmh mak mesti lauk hebat-hebat dihatiku :D ajaib lagi tu niat jer dlm hati =P bukak je tudung saji tgk-tgk dah ada apa yg haku baru nak wish!hebattttnya makkkk :D ohhh moga diri ini boleh jadi sehebat mak esok2 ;) hehe

menu yg berjaya di snap ;)
 puteri mandi ~ sedapsssss... ni mmg menu wajib tak yg ni badak berendam ~ulang2 selama sebulan tanpa jemu =P
 sambal tumis mak mmg terbaik! kenapa bila haku masak jd lain? ke mak secret resepi dlm ini menu? haihhhhh nak kena siasat nih!

amik gambar sambil membebelkan kakal..tak dok diam okeh! time org sibuk bentang seperah time tulah dia buat show....apa-apalah anak oii janji awk gembira~

Lepas je berbuka smlm acu bg duit soh g beli baju raya kakal :))) wahhh mamy pun lajuuuuu je sambar dan dan mlm td gak habiskan bajet yg acu bg utk beli baju raya anak buah dia tuh tq acuuuuuu :D legaaa mamy ada ramai yg nak sponser kakal ;) tahun lepas atok dia sponser baju raya..tahun ni org lain pulak :))) tq korang sbb pedulikan anak along  :) heheheee

Jeans dpt 4 lai
Tshirt 4 lai
stoking 1 lai

 Alhamdulillah Syukur Ya Allah atas rezeki yg murah :)

*ehemmm baba dpt bonus kannnnnn* wink!!

happy read ;)

17 comments:

IDAZS said...

puteri mandi my fevret, aduhai, terliur sudah :)

syariza09 said...

mmg terbaik la...dh lama x mkn puteri mandi tu.

syok la kakal dpt sponsor. pasni baba plak sponsor mamy ank beranak..hehehe

~izan~ said...

murah rezeki kakal..bestnyer...lps ni smbg shopping smula yer kak..tak abis lg tu hehe

izan punya version puteri mandi berkuah hehe

Mimy Hamid said...

qaqal dpt baju raya advance la...pasni bonus baba beli lagi...mamy jgn lupa selit sama..ehhe..best tul ada bonus..bonus kami dpt bulan 5 dah habis huhu

mamyharraz said...

idazs: kita yg tgk pun terliur balik =P

sya: lega dpt beli brg anak..kalau tak mcm tak lengkap je..

izan: alhamdulillah murah rezeki kakal :)

ow puteri izan lain ya ;)

mimy: Alhamdulillah lega satu part hehe

awalnya bonus dpt..kami pun takde bonus raya puasa..selalu dpt time raya cina je :)

ieda said...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
badak berendam @ butir nangka .. ekekek akak sukeeeeeeeeeee
yati pandai buat kannnn akak tunggu depan umah nie .. lalalalal :))

-Sara- said...

bestnya dpt sponsor gtu! ;)

mamyharraz said...

kakieda: hehee kesukaan kita sama :)
benda yg sy suka mmg sy rajin masak :D

sara:Alhamdulillah rezeki anak :)

wahida said...

alhamdulillah, mmg murah rezeki kakal...byk hasil rembatan tu...hehe..

aku pun kengkadang pelik kenapa aku masak tak sama ngan rasa mak masak..padahal dah ikut sebijik2 resepi..hehe..

mamyharraz said...

wahida: alahmdulillah :)

memang pelik kan? padahal sebijik2 kita ikut tetap tak sama..

Riri Yoorin said...

mamy lapo tgk sambal tumis tuh.. adoiyai.. nak juge

mamyharraz said...

cikriri: mehler dtg berbuka rmh mamy ;)

Softtouch [Hanim] said...

bestnya buka umah mak...sy minggu ni br nk buka umah mak sy..

mak mmg terbaiklah kan..tau je apa yg anak2 suka mkn

bestnya kakal...ramai yg nk sponsor dia...byknya bj kakal...raya sakanlah kan...

ctmarqonah said...

Sukeeee sambal tumis tuh... Heheheh... murah rezeki Kakal nih.. Tu baru baju Kakal... Errrr Baju Mummy Kakal cmne plk??? *wink*

mamyharraz said...

hanim: akk ni selang2 jap rmh mak kejap rmh sendiri berbuka sbb dekat kann :)

ct:mamy kakal tgh tgg bonus baba =P hehee

KhaiRin said...

tap tap tap..ayaq liuq mengaliq... ;-)

Lily@MamaZaraZareef said...

salam mamy harraz..lama dh tak tinggal komen kat cni..apepon, sonoknye bile en hubby dh kembali ke sisi kan..peluk kuat2 jgn bagi die pi jauh2 lagi..ehehehehe