Monday, August 1, 2011

Homestay Kuantan :)

Hari Jumaat,lepas balik keje terus bertolak ke Kuantan :)

Mamy&Harraz paling exited sbb nak jumpa baba..kami ke Kuantan dua biji kete..cikngah&suami ikut tp depa bertolak lewat~ perjlnan dr segambut ke gambang kira-kira 3 1/2 jam ~ singgah perhentian lancahang kejap dan teruskan perjlnan~

Homestay area Gambang,jenis teres setingkat,baba dah siap-siap booked utk kami sumer :D
 sgt selesa 3 bilik dan dlm tu sumer lengkap kecuali dapur..oklah kan bukan nak masak pun..

Bila bertolak awal..sampai..sempat keluar mkn malam dgn baba :) ow ye sempat p rmh izan pinjam iron =P {tq izan) ni yg leceh sbb terlupa..padahal dah set dlm mind bwk iron!bwk iron! bwk iron! sekali lupa T___T baju sumer bangsa sumbat jer tak lipat molek-molek! ni lah padahnya...nasib lah izan ada menyelamatkan keadaan~ {wlaupun masa nak minta pinjam tu teballll sgt muka ni tau} hehe
Kami mkn mlm kt area gambang..dekat je dr homestay ke situ..
aktiviti apa yg di buat 2 hari tu nnt mamy updated~ kalau kenyang laju sikit dpt idea =P hehee maka,pelan-pelan ai stori k ;)


Happy sgt dpt berkumpul bertiga semula :) TQ Allah :)

happy read ;)

10 comments:

syariza09 said...

hihihihi.....sib baik denkat ngan rumah izan, dpt gak pinjam iron, kalo dak pbaju kedut seribu la. Kalo org tanya, jawab jer skrng ni mmg fesyen kedut2 :P

sha a.s said...

cantek homestay nyer...ooo dekat ngan umah kak izan yer...

atty's said...

cantek homestay nya..

~izan~ said...

hehehe..kul 1 pg angkut iron kan..izan pun tak tdo lg masa tu kak..takpe,tak kisah..hari tu hari akak =)

dlm 15km rasanya rumah izan dgn homestay akak ni.kira dkt n mujur la kan =) cantik giler homestay ni..malu izan rumah izan sepah huhu

mamyharraz said...

sya: tulah haihhh ada je tau nak jd peristiwa =P ehehehe

sha: aa dekatlah juga..area situ juga ;)

atty: perumahan baru sbb tu lawa kot :)

izan: tulah kan..tak pasal2 hafiz jd mangsa..tq sgt kt hafiz&izan :)

cantik apa rmh izan..tersusun elok.akk yg jd segan tau ^^

-Sara- said...

ehehe..takpe..slow2 jnji update tau :)

Softtouch [Hanim] said...

cntiklah kak homestay tu...mesti bestkan dpt berkumpul satu family..dpt sy bygkan berkepit je harraz ngan baba nya..

wahida said...

dear, cantik la homestay tu...apa nama homestay tu? berapa harga semlm? kalau tak keberatan, boleh tak upload gambar bilik dia? nak tgk sgt2...

mamyharraz said...

hanim: best sgt dpt ercuti kt kuantan..harraz mcm tulah mmg berkepit dgn baba sampai takde chance kt mamy hehehee

wahida:ok nnt sy citer kt next entry :)

Mimy Hamid said...

cantiknya homestay ni..meja dia menawan daku