Sunday, July 31, 2011

Akhirnya :)

 Alhamdulillah kami satu family sudah dpt berkumpul semula :) TQ Allah :)

Suami habis misi Lebanon  pd 27/7/2011 , masa tu kami dpt berjumpa hanya 2 jam sbbnya semua anggota di arahkan ke Kuantan utk di kuarantin selama 4 hari sebelum di bagi cuti dan bertemu keluarga masing-masing..jadi 29/7/2011 mamy&family turun ke Kuantan utk ambil suami kt sana..sambil jln-jln area Kuantan~

2 hari berada kt Kuantan memang tinggalkan kenangan manis :) masa singkat tp penuh aktiviti..nnt citer slow-slow k ;) citer tanpa gambar tak best kan..gambar semua kt cikngah yelahh sejak dia guna dslr,mamy pun menempel je muka kt kamera dia.sampaikan kamera sendiri tak heran dahhhhh =P ow ye gathering blogger Kuantan pun mamy joint hehe dah ada kt bumi sana jd teruslah jointkan diri itu pun nasib izan sudi bwk mamy kesitu :) tq izan :) ni pun nnt2lah kita citer sbb masih tgg gambar dr kamera canggih izan ;)

wahhh first time tau kamera mamy tak digunakan =P habis tu dah semua mengusung kamera canggih..ahkak pun jd malas nak snap guna kamera nih...tau jelah kannn kualiti gambar dslr kan lawaa jd bila mamy tgk kualiti kamera ku terussss ai jd malesss mau bergambar =P haha *dslr satoooo! plissss*

 warm up satu pic dulu ;) *ehemm* kami berdua sedondon tauuuu ;)
first time pakai baju yg ada cop tentera terus diriku bersemangat! eceh =P

 Selamat datang bulan Ramadan :)
hari pertama puasa..kami plan nak berbuka sama-sama makayah :D ~so harini tak de nak perah otak mau mkn apa ~ jgn tak tau korang suami mamy skrg tgh bercuti selama sebulan!{skrg dia tgh jaga kakal kt rmh =P} jd sebulan puasa ni ahkak kenalah masak *hari2lah aku google resepi* huhuuuuu

happy read ;)

19 comments:

syariza09 said...

uisshhh...dasyatnya..banyak aktiviti kt kuantan..best tu. xsaba nk tgk picas.

masakan berbuka utk esk mesti sedap sgt2, ye lah...masak ngan penuh love..pasti baba mkn pon trus bertambah2 love...hehhehe

sha a.s said...

kak, slmt bpuasa ya :)

mamyharraz said...

sya: aktiviti byk walau agak kelam kabut..

masakan tu harap2 menjadilah.. kang silap2 bukan dpt love tp dpt komen menyentap kan hati mak ni haa hehe

mamyharraz said...

sha :t,kasih slmt berpuasa juga :)

~izan~ said...

akak,takde lah canggih mana camera kak,biasa ajo. izan pun bkn reti sgt amik gmbr hehe...tp sgt hepi dpt jumpa akak..maaf la kalau terkurang terlebih apa2 tu yer..nnt dtg lg tau !~

-Sara- said...

seronoknya dieee :)

slmt berpuasa mamy :)

ieda said...

x sabar nak tgk pic dari blog yati ! .. :))

selamat berpuasa dik .. masa jumpe tuu lupe nak wish ekekek :))

mamyharraz said...

izan: tak ada yg kurang sweetie semua tu kenangan manis utk akk :)
tq izan sudi usung akk kesana-kemari :)

saraz:slmt berpuasa juga :)

kakieda: kamera sy tak byk pic lah kak tp akan updated juga :)

yelah masa jumpa lupa nak ucap.Slmt berpuasa juga utk akk :)

Zue AnnaLeeya said...

selamat berpuasa jgk... masa jmpa tuh lupa nak wish jgk.. maklumlah eksaited sgt berborak... ekekeke...

mamyharraz said...

zue:t.kasih .
slmt berpuasa juga utk awk :)

sarah-najwan said...

selamat berpuasa dr akak..
masa geder2 aritu..kita byk bual2 secara reramai shj..

semoga ukhwah terus terjalin..

aimaniman said...

hi.. bw sini sambil komen seronoknya dia hubby cuti lelama time posa plus rayer la ni kan.. best tuuu

nazirah said...

wah best2 rasa bahagia ek akak ada suami tercinta di sisi.. haruslah dimanfaatkan masa bersama ini.. wah cci doakan kebahagiaan akak.. suke tengok.. gmbr akk kt atas ni sedondon.. tomey ;)

ctmarqonah said...

Kak yatiiiiiii!!!!!!!!!!! Sori xdpt jmpa akak ari tu.... Pe2 pun selamat berpuasa okehhh!!!!!

mamyharraz said...

sarah-najwan: t.kasih kak.. slmt berpuasa juga utk akk&family :)

aimaniman:tq singgah sini.
aa suami cuti jaga anak =P hehe

cci: Alhamdulillah kami berkumpul semula :)

sedondon sbb baju tu sponser ;)

ct: ni namanya takde rezeki kann takpe laninkali Insyaallah kita pasti bertemu :) slmt berpuasa utk awk juga :)

JaJa'Z said...

salam singgah dr jaja...thanks sudi dtg masa gath hari tu..lepas2 ni bleh joint lagi yek..

mamyharraz said...

salam jaja :)

Insyaallah kalau ada peluang apa salahnya kan :)

Mimy Hamid said...

mestilah semangat husben disisi kan

mamyharraz said...

mimy: ya sgt smgt ;)