Sunday, September 4, 2011

Hatiku tertinggal di kampung..

 Selamat bekerja sumer :)

Mood masih ke lautt~ uhhh uhhh malasnya nak mula keje...malas jugak updated blog =P citer gembira raya nntlah stori..slow-slow baru bestt ;)

Best buka blog kengkawan upload pic raya..mamyharraz lambat sikit sbb pic semua kt kamera cikngah..pic family,salam-salaman sumer kt cikngah..kamera sendirik terus di pandang sepi huhuu yelah sapa tak mau pic hasilnya lawo kannn..jdnya kamera mamy mmg full bateri sampai raya ke 5 huhuuu

tapi adalah jugak sekeping dua utk entry semangat di hari Isnin yg indah ini ;)


 mamy diapit 2 jejaka yg tak nampak wajah =P satu nampak kaki satu nampak belakang =P
anak kalau dah besar ginilah yek..susahhhhhh mauk bergambar ria.. ni pun akk main senyum jerk padahal Harraz tgh mengamuk nak Ipad cikngah! amboiiii budak skrg Ipad yg ko mintak ye anak? tercekik kuih raya mak ko nih tahuk?? *phewwww* yg mak ada cuma C3 je nak oiii :')
 Gaya kakal bergambar begini lahhhh...amat amat payah nak dpt angel cun! nak tgk dia lengkap bersongkok bagai? 1 saat jer boleh tu pun jenuh tangkap snap lelaju...ikut pangai siapa nih? baba lah nih =P

Tahun lepas tudung raya mamy beli Ariani..tahun ni Fareeda :) sgt selesa :D

ok,nak sambung blogwalking nak tgk suasana raya kengkawan blog :)

...benar-benar hatiku tertinggal di kampung....."indahnya beraya di desa" :))

happy read ;)

19 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

selamat hari raya :)

mamyharraz said...

selamat hari raya mrs eady :)

~izan~ said...

wah berseri2 muka akak sbb raya da cik abg.bertambah cantik dgn tudung yg cantik tu.ni yg akak beli masa dtg sini ari tu ye? i looikeee =)

slmt hari raya akak!~

mamyharraz said...

alarr berseri mananya izan hehee sama jer ;P

tudung yg akk beli kt kuantan tak pakai lg..ni beli last minit sbb nak mecingkan dgn baju 2 jejaka tu ;)

slmt hari raya izan!~

ieda said...

sgt cantik tudung tuu ngan mummy tau :)

Softtouch [Hanim] said...

hati sy pun tetringgal dikampung kak...rindu suasana didesa...

cntik tuudng akak...warna biru tu cntiklah..mmg warna yg tgh in kan skrg ni...

akak, tudung fareeda tu mahal tak?average rege mcm mana?xpernah masuk pun butiknya...

mekchu said...

hahaha.. susah nak ada gmbr yang perfect kan.. gerammmmm...

nnti upload byk2 lagi taw gmbr raya..

mamyharraz said...

kakieda: tengkiuuu tauwww *blushing* :')

hanim: best sgt beraya kt kampung kan hanim :)

tudung yg akk pakai ni lepas less rm85 beli kt dlm the mall situ ada butik fareeda.

mamyharraz said...

mekchu: mmg susah nak dpt pic prefect..dan gerammmm berganda-ganda.

wahida said...

anak2 aku pun susah sikit nak ajak bergambar...si abang tu lagi suka amekkan gambar org drp org amek gambar dia...huhu...

mamyharraz said...

wahida: mmg camtu bila dah besar..payah nak bergambar..last2 mak dia je over =P

syariza09 said...

mmg pun mamy, susah nau nk dpt angel yg cantik ngan budak2 yg ektip...hehehe

fareeda pun cantik per, nyata jelita :)

Mimy Hamid said...

selamat hari raya mamy....seronok nya raya kampung..unik baju mamy kira ikut tema la...warna tudung ikut color baju melayu...menyerlah gitu

mamyharraz said...

sya: memang susah kann..haishh vengang sgt =P

tudung jew cantik orgnya tidak =P

hyazz said...

selamat hari raya miy

mamyharraz said...

hyazz:selamat hari raya

mamyharraz said...

mimy:selamat hari raya :)

saja bg dua jejaka sama kaler..mamy biar lain sikit :)

anisalya said...

biar lambat jangan tak ada langsung kan...

ratusiput said...

berkenan pulak ratu tgk tudung kale biru tu...cantik...