Sunday, September 11, 2011

hujung minggu..

 Jumaat: tepat jam 5 turun basement start kete cepat2 blah =P (rutin biasa hari2) tp kelmarin akk start2 kete tak boleh! kwn yg saing balik sumer sambil blah (ayat gengster) sambl babai dan akk pun sambutlah babai mereka sumer (dlm hati berharap jgn lah ko buat hal kerete oiii!!) 5 minit pertama ok lagi...15 minit kemudia dah panik...naik setengah jam lagilah panik!

naik first floor konon nak mintak tolong guard sumer yg sengal2 je jd malas haku nak mintak tolong.T.T

naik 10th floor~bancuh 3in1 cadbury sambil tenangkan fikiran :') nasib ada tender team tak balik lagi..kalau tak bertemankan pontianaklah akk kt ofis nih T.T

call suami yg kononnya nak jd penyelamat yg mana jam 10pm baru sampai! nasib fikiran masih boleh kontrol dgn alasan dia~ kalau tak mmg perang teluklah mlm tu =P huhuu

suami sampai dia try start terus boleh! bengangnya!! merajuk punya pasal dgn kete terus naik moto g shah alam (ada hal kt situ) ~ balik dr shah alam dlm jam 12pm lebih SESAT! mmg ada unsur2 perang jew tau hari tuuu nasib ada kapsul iman jd akk boleh kontrol =P

Sabtu: pagi amik kete kt ofis ptg tu ke mempaga pahang raya kt rmh makngah :)

Ahad:plan semua kelaut sbb akk merajuk! menci mecikkkkkk!! dlm merajuk tu sempat gak p open house rmh cu ani kt kundang mkn mee kari :D

nota: mood mmg tgh bengang! hahahaha < motif ketawa? T.T


happy read ;)

8 comments:

NM02 said...

mmmm... sabau ye

Mimy Hamid said...

bengang terbawa di hari monday blues tak? hehehe

wahida said...

bengang ke ni? mcm tak bengang je...hehe...


kalau dtg kundang lagi, singgah la umah aku nok...dah dekat tu...

syariza09 said...

alamak! bengang kerr..sabor yerr.

lama gak tgg tu, sampai ke mlmlah yer. sib baik iman mammy kuat lg, kalo tak maunya jd perang teluk

Riri Yoorin said...

heheeh today mood cik riri ok jer.. haha yang lepas telah ku hanyutkan heheh

Fieza79 said...

sabar jela..mood dh spoil segala program ye...

Softtouch [Hanim] said...

sabar kak...xlama lg dptlah kete br tu...heeeeee

jgn merajuk lama2 yer..

~izan~ said...

bley lg akak gelak masa tgh bengang hehe..