Monday, September 19, 2011

Kow Po!

Anak dah tido..jd akk kesunyian..cewah =P bapaknya ada tp tak sehebat anaknya yg boleh merawat kesunyianku ahak ahakk :")

Jadi meh lah kiter katamkan entry yg ada kt draf nih~

Balik dari Kuantan hari tu kami singgah rmh makngah kt Mempaga 3 {Felda} singah mkn tghhari,mkn durian :) {entry mkn durian pun ada dlm draf =P nnt lah citer}

Ontheway balik KL Harraz dok baca ABC bla bla bla...dannnn mamy baru teringat sebelum ni ada singgah baca satu blog citer pasal ABC marveles kt area pekan Bentong..apa lagi terus bgtau ayah soh cari kedai tu...biasalah kan org nyanyuk cam haku ni info mmg selalu tak tepat =P tp dlm hati berzikir harap jumpalah kedai tu :D

Alhamdulillah jumpa!

wehooo hepiiii sgt...sbb hari tu masa p Fraser Hill ingat nak singgah tp kejar masa terus tak jadi..dan kali ni terus dapat apa yg di idamkan :D
Nampak tak kekaguman muka akk disitu? ngehh ngehhh :")
masih berbaju askar together-gether dgn abg askar :")
Serius sedappsss tak caya boleh cuba :) ngam-ngam jer isipadu dlm tu tak banyak tak kurang :)
perisa banana paling mamy suka :)

Kedai ni sebelah kedai mamak ;)


Jadi no hal kalau nak order rojak kt sebelah mkn kt situ :)

rojak ni pun owsem! sedapsssnya :)
muka bengkak hepi akk =P hepi sgt taww di kelilingi org tersayang sambil menikmati abc yg marveles!
Kami kastemer terakhir sebelum tuan kedai tutup kedai tu haritu :)

Fuhhh langkah kanan betul :D
Ok, ini saja :) benda yg best kita kongsikan bersama :)

ow ya 2 last week pun ada kesini lagi mkn abc :D sambil singgah sbb beraya kt mempaga 3 rmh makngah~

happy read ;)

10 comments:

~izan~ said...

amboi kak,sajer je letak gmbr ABC sedap mlm2 ni kan...jeles!

mamyharraz said...

izan: hehhehh akk tgk balik pun terliur =P

syariza09 said...

lorr...mati2 igt citer pasal ABC yg Harraz nk baca tu..tercari2 gak mana ler ABC yg spesel tu. kot2 la tulisan ABC tu besar gedabak.

rupa2nya Air Batu Canmpur hehehehe lmbt pick up laa

wahida said...

mak aiii..sedapnya ABC ko tu nok...aku terliur tau...huhu...

ieda said...

waa nie kena cuba nie .. selalu ke KL memang x rajin tul singgah2 nie .. hubby akak kalau dgn akak memang dia malas nak singgah2 tapi kalau ke KL ngan ayah cepatt je singgah utk minum erghhh ! :)

Fieza79 said...

mesti sedap sgt abc ni..sbb berkali kali singgah..!

nazirah said...

wah.. ada perisa banana ek bestnye huhu.. rasa nak cube tp jauh lewr.. he nt carik abc kt shah alam je la ;)

mamyharraz said...

sya : hehehe awk nih nasib dah faham..kalau tak faham kita chat ye =P

wahida:menu2 awk masak lg buat sy terliur =P

kakieda: tulah kak..kalau jln2 ni rajin singgah mmg best :)

fieza: mmg sedapss tp agak muak kalau dah selalu hehe..

cci: hehe area shah alam lg best kot abc nya ;)

Riri Yoorin said...

best yer mamy

Softtouch [Hanim] said...

jauhnya kak kalu sy mngidam nk mkn abc marbeles tu...hehhehhee

bestnya akak dikelilingi ngan family yg sporting n best..sy pun suka kalu ramai2 mcm tu...