Wednesday, September 14, 2011

Satu Malaysia!

MERDEKA!!!
eh eh..dah lepaskan?..tp takpelah esok kan hari satu Malaysia :)
citer raya kita sambung nextweek lah ye ;) minggu ni dilanda kemalasan tahap melampau =P
nak siapkan keje malas!nak mekap malas! nak updated blog apatah lagi~

Tapikan... semalam ada benda baru dpt yg buat hidup ku bersinar gembira :")
dpt new gadget yg di idamkan :)) nnt lepas ni bolehlah updated selalu tanpa on pc atau laptop :D
lain yg wish lain yg dapat..takpelah janji ada apapun sgt bersyukur apa yg ada :)
tengkiu ya partner hidup :") hehee
 new gadget tu sebenarnya lebih utk budak busyuk masyam nih..
3 tahun dah pandai demand yek? takpelah apa yg mampu dptlah mamy&baba bagi..kalau tak mampu kita dok je dendiam ye sayang :)

Semua rezeki dtg dr Allah moga hari-hari mendatang rezeki kita akan lebih murah.amin. :)

happy read ;)

13 comments:

Mimy Hamid said...

ipad di hati ku..hehehe tpi rasa mcam tau si qaqal nk conquer main game..

mamyharraz said...

mimy: hehee itu dah semestinya :")

syariza09 said...

w/pun utk anak, tp dlm hati maknyer ada taman gituuu, banyak bunga2 lagiii...
best arrr...pasni makin laju la update...apa tu...ipod..ipad..bb..x reti daku nk meneka neki menda2 canggih ni

:: Mrs.Eady :: said...

merdeka!!!

♥cikmOt♥ said...

best2 dapat gajet baru...

-Sara- said...

wah, gadget ape tu mamy? hehe

mamyharraz said...

sya: theeheee maknya mmg over sepanjang masa =P

mrseady:merdeka! ;)

cikmot: riang dihati :")

sara:samsung galaxy tab :")

wahida said...

bestnya...mesti masa dpt tu peluk hubby kuat2 kan..hehe...

mamyharraz said...

wahida: alamak lupa nak peluk semalam =P haha

Riri Yoorin said...

wow mamy shiok2 pasni direct dri tab updte blog n gambo yea. congrats mamy~

mamyharraz said...

cikriri: masih tgh belajar nak guna hehe :)

Softtouch [Hanim] said...

wa...bestnya......betul bdk2 skrg advance kak....hepy utk akak n kakal...

~izan~ said...

hapdet kak jgn tak hapdet hehe... takpe kak,wish lain dpt lain tapi tetap dpt..tetap best kan =) SGT pun cantik n laju kan =) skrin besar plak tu..android!