Sunday, September 18, 2011

saja..

 Beronline kt rmh mak..mak ayah balik kampung jd kami ni menunggu deme pulang dari sana sbb mahu makan malam sesama kejap lagi :) dah jadi kebiasaan balik je mak ayah dr kampung mesti kami 3 beranak menempel tunggu deme *rindu hehehehee

Minggu ni puas dpt jln2 open house minggu lepas *perang dingin dgn partner hidup pasal open house nih terus akk merajuk! sapa tak bengang dah siap2 mekap bagai tetiba ribut taufan melanda terus akk tukar baju tarik muka dok keras kt sofa! fineeee dgn mekap bagai okey =P last2 open house jiran sebelah pun haku tak pegi T.T huhuu wellll nak buat bagaimana *sedangkan lidah lagi tergigit inikan pula suami isteri * hehehehe sbb tu minggu lepas rasa bengang+,merajuk sbb terlepas nak pegi open house kwn mamy huhuuu

Tapi benda yg lepas jgn di kenang... hehe ko merajuk terus dpt android wawawaa *silap okeh =P dpt android sbb dah memang lama di plan dan mmg dah rezeki :) jd sesi pujuk memujuk memang tak dak :")
dah tua2 nih nak berbaik kejap je tak bagus lama2 nak pendam perasan tak gitu? ngeh ngehhh

OKlah semalam dah pun diganti beraya rmh kwn baik mamy dan baba dah gantikan open house kwn dia kt kem :D jd mmg beraya sakan kami 3 beranak sampai lewat mlm~

rmh kami mmg takde open house tahun ni sbb bocor ehehee rmh tinggal selalu mmg begitu dan skrg kami tgh tgg kebenaran tuan rmh atas nak repair leaking bumbung rmh kami~ohh sgt menguji kesabaran...tapi tak mengapa...harus bersabar :)



happy read ;)

7 comments:

~izan~ said...

ni kira merajuk cantik n vogue arr kak sebab mekap2 bagai tp merajuk hihi..comel je bunyinya.. hehe

mamyharraz said...

izan: wehoo mmg bengang giler dah siap2 tetiba tak jadi :( haha *nangis akk disitu =P

ieda said...

nir gaduh2 cayung nie , x akan berpanjangan insyaalllahhh ..
sweet lah gaduh2 mcm nie kan sesekali .. kalau akak majuk sampai mlm .. ekkeke tidur ngan anak2 .. :))

:: Mrs.Eady :: said...

majuk majuk manja gitu :)

-Sara- said...

oo tu psal yg merajuk +bengang haritu tu yee..hehe

syariza09 said...

sib baik merajuk kejap jer...rugi woo, merajuk lelama ni :)

ariana said...

Sesekali best jg merajuk ni..
hah kan dpt android tu..tp jgn amal selalu2 merajuk dah lah..haha
Biasalah rajuk2 syg..