Monday, September 12, 2011

Ole-ole dari Kuala Kangsar :D

Kelmarin cuti raya mak dok kampung sampai sabtu,jdnya kami berpecah balik KL asing2 saja balik awal ke sini sbb nak prepare brg pastu nak g lawat rmh baru kami kt klia dah siap :)

Makanya,baki masa mak masih kt kampung dia p shopping kt Kuala Kangsar belikan periuk belanga utk kami adik beradik :) hehe tengkiu mak :")

Lagi-lagi mak tau mamy&cikngah rajin masuk dapur la ni kannn sbb tu mak belikan kami periuk belanga tanda sokongan gituwww :")

 Barang kt Kuala Kangsar murah-murah..ada setengah brg tu mak beli kt pekan Lenggong ..kt pekan pun  periuk belanga murah sbb situ kan sempadan thailand :D

Dah tua begini bila dpt prezen periuk belanga adalah sgt happy :) lagi-lagi prezen tu dr mak tercinta alahai indahnya ku rasakan :)))

nota: takde mood nak citer pasal rmh terbuka sbb akk masih mood merajuk =P

happy read ;)

8 comments:

ieda said...

akak x pernah sampai kuala kangsar lagi .. bestnya mcm kat kelantan lah kan .. murah2 nie :)

Mimy Hamid said...

hr tu balik tganu pun borong periuk belanga, kuali, segala keperluan dapur...ai borong kat pasar payang...best tul beli benda benda gini

-Sara- said...

haa dh dpt periuk belanga free kne rajin2 ke dapor tau! hikk

nape majuk lak nii? namola majuk :D

Softtouch [Hanim] said...

betul kak brg kat kk mmg murah2..sy kalu balik kuala mesti singgah pekan kuala..hari tu beli toto pun murah kak

bestnya mak akak, sgt supportive gitu..

wahida said...

nok...jgn la merajuk lelama...huhu..

mamyharraz said...

kakieda:aa lebih kurang kt kelantan periuk belanga toto mmg murah giler :D

mimy:bestkan dpt shopping benda2 gini :)

sara:hehe nampaknya kenalah selalu masuk dapo :")

hanim: aa toto kt Kuala murah sgt kan..akk kalau balik mesti beli satu buat koleksi :)

wahida: nak pinjam bahuuu :'( sob sobss

syariza09 said...

uiikkss...lamanya merajuk, udah2 ler tuu :).

bagus tul mak mammy, paham kehendak anak2 dia yg dh rajin2 masuk dapur...hihihihi

~izan~ said...

uish lepas ni byk la menu2 best ehehe..murah ek kat kuala kangsar..kalau tahu ari tu,kami singgah situ beli periuk hihi