Friday, October 21, 2011

Hari petang kami ~

 Rutin petang kami ;

Dari ofis balik damansara pick-up baba pastu amik harraz kt rmh nenek kt segambut~

#ulang perkara sama isnin sampai -jumaat :)

Dulu before baba oustation rutin kami lain ; (dr ofis mamy pick-up harraz kt rmh nenek baru patah balik damansara)

Disebabkan hampir setahun baba tinggalkan kami dua banak...jadi rutin dah jadi kelam kabut~
maka sebab tu = Dari ofis balik damansara pick-up baba pastu amik harraz kt rmh nenek kt segambut~

takpelah memana janji tetap sampai rmh dgn selamat :))

Disebabkan mamy balik damansara dulu..tentulah akan lewat utk pick-up harraz kt rmh nenek..jadi utk menjaga hati anak lepas amik dia kami sebolehnya nak gembirakan hati dia..paling tidak bwk singgah kedai beli somting supaya dia hepi dan tak rasa kami pinggirkan dia..(ok,fine rasa harraz mcm tak kisah..tp manalah kita tau dia merajuk sbb mamy+baba pickup dia lewat =P) < *fakta mamy :")

Jadi...selalulah harraz masuk shopping kompleks dgn baju tido yg nenek pakaikan ;) heheee mamy pun tak kosa nak tukarkan baju molek-molek (dasar pemalas!) hehehh

Ok, let's go citer smlm ;


 Carrefour Kepong Village : cari dominos takde.pizza hut pun takde..yg ada italino pizza (halal) :)
memang sedapss piza tak tebal :D like 10x kami amik Vegi saja nak kelainan tp mmg tak silap order sbb yamehhh!
 ada anak kecik mmg kita akan makan dgn "aman" yerrrr "amanlah sgt dgn amukkan dia T.T tskk...

well dah biasa..jadi hadap jer penuh rasa kasih sayang =P (kenkadang penuh rasa HULK!!) itu tak dinafikan.

*atas kendongan baba. nak pegi tempat game..sabar jelahh..ikut jelah dari ko tergeliat-liat cam rasa haku nak "masukkan dlm perut balik" haha ok,sory sayang mamy gurau :")

 Baba awk mmg cool sbb jarangggggg naik hangin berbanding mamy yg berdarah panassss ini :") sbb tu mereka berdua mmg "kwn baik" dan mamy selalu kena pinggir haha #sentaphatimaknakkkk

tapi tak mengapa..janji mamy sentiasa Quenn dihati anda berdua :)))) kannn?

*baba sedang tolak troli utk mencari susu harraz...patutlah hari tu bagai nak gilak kami cari susu Nespray 3+ sana sini habis stok! rupanya depa tukar packing baru..pftt jgnlah sesuka hati stopkan stok...susah kami tahu?

Ok,selamat berhujung minggu semua...petang ni Insyaallah kami balik lenggong :) wehOOooooo

happy read ;)

13 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

terliur tgk pizza :)

ratusiput said...

anak2 mmg suke la kalau baba dia melayan kan.kalau ngan mak byk yg tak boleh dr boleh.ehehe...nape ye kite mak2 lg hot n spicy ngan anak2 berbanding ayah?ke sebab kite yg lg byk masa ngadap kerenah anak2?em beginila nasib kite2 yg supermak n superpitam ni kan.caya lah! :) em ratu dominos ke apa mmg lum pernah try sbb takut ter'order' yg tak best.tp mengikut hasutan mereka2 di blog ini ramai yg kate dominos not bad jugak.yela pizza hut skang pun dh mahal.awal bln je ley makan :)

mamyharraz said...

mrseady: jom pizza ;)

ratu: setuju sgt..kita mmg selalu hot n spicy mungkin darah pompuan begitu kot hahaaa..

domino lg ok dr pizza (bg sy lah)..pastu ada kupon2 kt domino tu yg best :)

~izan~ said...

btul la kak,susu kalau nk tukar wajah mesti susah nk dpt.at least buat la backup bak kata usop wilcha hehe...

nk gelak yg pasal rasa HULK tu..

takpe la kakal,pakai baju tdo pun sampai n best aje jln2 dlm mall..uncle pyus pakai slipar jamban pun selamaba g KLCC ekeke

mamyharraz said...

izan: jenuh kami turun naik 5-6 kedai cari susu..ohh sgt mencabar.

anak kecik2 ni time mkn mmg agak "kurang tenteram" hehee

yelah..apa ada pada baju kan..janji dpt jln2 dn kita sume pun hepi :)

ctmarqonah said...

Sluuurrrrpppppp!!!!!! Menarik selera jeee pizza tuh!!!! Selamat bercuti kakkk!!!! Bestnyeeee p holiday dgn yg tersyg!!! Nnti hapdate cite holiday@Lenggong plk okehhhhh!!!!!

Mimy Hamid said...

ada jugak masa tu yg pntg kualiti time...petang pun petang la mamy...janji masa bersama walau kena terkejar kejar...damansara segambut..tak jem ke?? ikut highway yer

syariza09 said...

prasaan yg sama bila mkn di luar...rasa mcm hulk..hahaha

x per la baju tido pon, janji dia berbaju. baba mmg cool, ok la tu, kalo kakal buat prangai, mamy leh la relax sikit, biar baba jer yg handle

ameeryusnia said...

salam...

sorry mumy menganggu...saya nk minta tolong mumy tuk mencari seseorang(staff BGB)boleh tak....klu boleh....mumy email saya yer...coz ni personal sket..tq

Softtouch [Hanim] said...

wa....pizza....sedap sedap sedap...

suka kakal ngan baba nya yer...puas hati doa agaknya sbb org yg dia syg ada dpn mata dia...

mamyharraz said...

ct:sesekali ubah selera hehe tp kalau selalu pun jemu ;)

mimy:betul tu janji kualiti masa terisi sama2 itu dah bersyukur :)

jln takjem sbb ikut jln potong ;)

sya: kannn..tp itulah momen yg kita hadap anak nak tgh membesar ni :)

ameeryusnia: apakata anda yg email kpd sy ;

yati@binagoodyear.com.my

hanim: baba rajin dukung tu yg dia suka :) hehe mamy dah tak larat dukung dia :")

-Sara- said...

yelah kak, klo xde stok susu kat pasaraya kite ibu2 ni mmg kelam kabot kan..

sedapnya piza :)

mamyharraz said...

sara: mmg kan. tu sbb akk sebolehnya ada kan stok sendiri..tp kadang tak jugak cukup.