Monday, October 31, 2011

Winter Warmers

Ahad,keluar jalan-jalan ke The Curve..pagi dah bertungkus lumus mengemas rumah~ lap habuk,mop,sapu,kumpul brg yg agak dah tak pakai ketepikan~ baru clear & comel rumahku :') bertahun ko haku tak kemas! hehehee

Okey sekarang rumah mamy dah bersinar tanpa habuk ;)

Khusyuk buat keje rmh memasing mcm tak lalu mkn..jd sarapan hanya cococrunch anak beranak..pastu dlm jam 2 lebih bersiap-siap ke The Curve..tujuannya lebih nak ke Ikea cari frame gambar..apapun jom makan dulu ;)

Pilihan tempat mkn banyak kt The Curve..sukati ko lah nak mkn apa pilih jew..babaharraz punya stail hujung minggu dia mmg manjakan diri mkn sukati dia (cara ni mamy suka ngehhh) yelah isnin sampai jumaat bizi keje..maka hujung minggulah dia nak enjoy mkn ;)

Tempat ni pilihan bersama :)
 Dory Grill :) ada herbs dia tabur mmg sedapss
 nama2 menu mmg mamy tak amik tau~ tgk gambar menarik..tak pun tajuk menu tu cantik main order sahaja =P yg ni pun sedapss
 yang ni dory with lemon cheese :") begitulah namanya kalau tak silapppp ;)
ada brokoli,bunga kobis pastu lelehan cheese dlm tu huhhhhhh yamehhhhhh :)
harga? dlm rm13 begitu
 Lepas mamy kebah demam terus dua beranak ni hepi kan mamy bwk ai jalan-jalan dan belikan mamy baju owhhh suka sgt :)

terus-terus ckp dlm hati "baikkknyaaaaa suamiku itu" heheee senang je org pompuan nih..nak bg hepi ko bwk je dia jln-jln pastu belikan baju selai dua terussss dia jadi baik selama 4 hari! hehe 4 hari je baik? oklah tuuuu :")

apapun mamy berganda hepi bila tgh Harraz Haikal hepi :)
 Suasana dlm restoran ni romantikkk sgt..dgn deco yg lawa hmmmm mmg nyaman :)
Minum coffee sambil tengok org lalu lalang ..sambil bebelkan kakal yg tak dok diam seminit..kejap nak main kamera..kejap nak main henpon..kejap nak main tab...owhhh mmg bahagia kan mamy :) serius mamy hepi sgt dpt spend masa kita sekeluarga :) last2 dia makan wafer je..tu pun asal mkn jgn tidak...

tempat ni sesuai sgt kalau nak tiup2 lilin sambut birthday ;) ehemmmmm

happy read ;)

15 comments:

munna said...

tengok menu2 tu nampak sedap semuanya....

Mimy Hamid said...

winter warmers belah mana yer mamy..tak pasan lak kalau gi the curve...baik nyee laki tlg snap gambo makanan..heheh

Pepel BoNda AmaNi said...

sedapnya....bonda amani pun suka kalau hari cuti dapat manja2 diri makan cam nie..kekekekek

mamyharraz said...

munna: mmg best menu kt situ :)

mimy:sebaris dgn apartment restoran. tu bukan tolong snap gambar tp berebut kamera dgn anak :") hehee

bonda amani: hujung minggulah kita nak manjakan diri kita kan bonda :)

syariza09 said...

hari minggu hari utk memanjakan diri...smuanya nampak sedap, deko telur susun cantik2 atas pinggan tu pun dh buat kita berselera.

harraz tu pegang kamera nk snap gamba baba & mamy ker

Mia Liana said...

sedapnyaa....

Mama Gee said...

sedapmyaaa mamy...
salmon ade tak?

Riri Yoorin said...

ooo sungguh suweet.. miss all of you.. semua makanan sedap hingga terbelit usus perut tgk nie hehe..

mamyharraz said...

sya: mereka lebih suka tangkap gambar semut dr tangkap gambar mamy T.T huhuu

mia liana: mmg sedap :)

mamagee:salmon pun ada :)

riri:kami lagi rindu kt awk.rindu banyak-banyak :)

Iza said...

Salam perkenalan dari Teratak Usang...follow sini..

http://azilas.blogspot.com

eB ezrin said...

slm knl dari kami kembali :)

ctmarqonah said...

Best la akak org belanja shopping.. Hehehehehe.. Xpelaaa.. Dh la baru baik dari demam kan....

Sume makanan tuh nmpk sedap!!!!

NM02 said...

bederet telur rebus hasil potongan sebiji.. menarik susun aturnya

wahida said...

no. 2 tu nasi lemak ke? byknya telur rebus...

Softtouch [Hanim] said...

sy pun sama..weeken lah nk mkn2 sedap n lain dr yg biasa..

mcm restoran br je...boleh cube ni