Monday, October 24, 2011

saya sudah ;)

 Eceh! ya tapi memang betul..sy sudah ke Body Shop tauuuu anda bila lagi?

Ada saleeee ni yg suka berganda-ganda..eh..tapi kan jarang body shop nak adakan sale sampai 70%..ke mamy je tak alert =P (yelah mungkin masa ada sale ai tak berduit) maka dok je dendiam :")

Ok, takpe..kali ni kita buat alert sbb perfume pun dah habis..pastu sikat dah rongak,berus blusher dah kejung maka meh gantikan yg baru :)

 Hasil empat barang nih RM 99.35 :) oklah kan dpt 4 item yg berlainan :)
owye nak beli blusher tp masih berkira-kira sbb yg lama tak habis lagi..hurmm takpe boleh fikir lagi sebelum 30hb ;)

mode: *berwangi-wangian* ;)


happy read ;)

21 comments:

-Sara- said...

aah ade dpt SMS psl sale bodyshop nii...takat ni tak kesempatan gi nk gi terjah..hehh

sha a.s said...

sha guna sikat bodyshop...elok!

syariza09 said...

terbaca pula kt paper bag tu "where's my mama" sian pula ngan bear tu....ehhh...apa daaa, ada lak terstory pasal bear pula..hihihi


baru jer lps beli perfume, tp brand lain la. Nk bli BS duit dh surut dah.

pssttt...header encem boy gituuuu

eisyaawie said...

wahhh sikat rambut pon bodyshop...

♥cikmOt♥ said...

ishhh bila nak p body shop ni...huhuhu

wahida said...

mmg berbaloi tu weh...
nak gi jugak la...

wardah @ fie shah said...

Sale semua outlet ke ni? Baiklahhhh..

nazirah said...

wOw bestnye mammy dpt shOpping dkt body shOp berbalOI kot beli time de sale kan ;)

munna said...

munna pun dpt sms dari bodyshop tapi jauh klu nak pergi

mamaNoriz said...

eh, murah lah!!!

sib baik mamy cakap, nak serbu gak lah!

Mimy Hamid said...

oh memana body shop ke sale gegiler ni....gejolak di dada ni menahan tgk body shop sale..dia sale melampau sikit...

ratusiput said...

uishh...takble tahan ni tpi $ lom sampaila... :(

Softtouch [Hanim] said...

akak, memenatng sale semua brg dah xde n rosak yer kak..hehehehe alasan tau....

betsnya..bial alah sy nk mnjenguknya nie..no time...cewah!

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

nak gak...memang murah...

haffizmohdnoor said...

wah... bestnya.. banyak duit hehe

ieda said...

miss u dik !

hurmm akak zaman anak2 dara dulu suke ke body shop nie .. skrg dah jarang2 sgt singgah .. :)

tapi ok lah kalau sale sampai 70% tuu :)

ieda said...

dikk .. email add adik pada akak dear ! :)

Cik Ina Do Do Cheng said...

dah lama tak gi body shop, tunggu ada ongkos.kui kui kui.suka pegi sini, wangi.

Mama Gee said...

dah lama tak membeli kat body shop


wahh header harraz bukan main besar :)

mamyharraz said...

sara:masih ada masa lg ni ;)

sha:tak dinafikan mmg elok!

sya:ehehe sian pic tu kan dia cari mak dia :( ekceli ada pic monyet tp tak tergamak nak upload hehehee

header tu sy pakai hentam je letak :")

eisyaawie:sementara sale :)

cikmot:kirim dgn sesiapa cepat :")

wahida:cepatt sebelum habis ;)

wardah: ya rasanya :)

cci:mmg berbaloi ;)

munna:sale lambat lg habis sempat lg ;)

mamanoriz: cepatt serbu ;)

mimy:sale dia mmg melampau geramm jer :)

ratu: takpe masih ada masa lg :)

hanim: kannn semua itu hanya alasan belaka hehehe ;)

lizz:mmg murah :)

hafiz:ini bukan tanda byk duit,tp ini salah satu keperluan wanita ;)

kakieda:sy pun lama tak jejak kesini melainkan ada sale :)

baiklah,nnt sy email kan pd akk :)

cikina: sy pun suka masuk situ sbb wangi :)

mamagee:ada sale mmg giler2 murah ;)

hehee besarkan header mamy tak reti edit :")

Pepel BoNda AmaNi said...

oohhh kebetulan perfume pun dah habis nie..kena terjah nie....