Thursday, October 6, 2011

kesukaan...

 Kerja adalah banyak..hmm kengkadang nak merungut..tp kt siapa?

Ok..ok..ok dah keje kannn hadap jelah dgn chill tak gitu?

Tak sabar nak balik Labuan..rindu kan suasana tenang kt sana..ada ke tak baki cuti haku fedulik hape =P 2 minggu okeh mamy mahu bercuti tak pun 3 minggu terus~ unpaid? boleh je...gasaklah situwww
 Sementara tu chill lah dulu dgn minuman kesukaan aerl grey :)) segarrrr sgt :")

owye jgn boh gula bebanyak~ nnt tak de feel earl grey tuh heheheee



happy read ;)

14 comments:

ctmarqonah said...

Memang elok utk org yg demam mcm akak... Sure segarrrrr.... =)

Mimy Hamid said...

apa rasa earl grey ni...ce citer...SR asik minum apple lime tu jekk

mamyharraz said...

ct : lebih tepat utk org yg ceri bery (akklah tu =P) hehehe

mimy: citernya begini : rasa dia mmg feel tp yg hot ya takmoh yg sejuk nnt tak best :")

Mama Gee said...

tak pernah pun minum nih...

:: Mrs.Eady :: said...

eh bila nak balik sane??daku nk balik 24.11 ni!

mamyharraz said...

mama: ce try ;)

mrseady: 23/12..emm lambat lg tp dah eksaited :") hehe

mamaNoriz said...

alamak, rindu kat earl grey..

last minum amsa keje swasta dulu sbb nak serve client mat salih...hehe

Yana Kama said...

seronok kalo dapat p cuti..rasa release je kan kak :D

Fatin Mraz said...

betul tu.. keja tetap keja.. suke tak suke kena buat..jadi hadap dgn chill...;P

syariza09 said...

cuti tu la yg buat kita betul2 rest...pegi la...kalo boss marah gak, marah dia pulak..ehhh leh gitu

mamyharraz said...

mamanoriz:best sgt kan earl grey ni ;)

yana: akk tak sabar tgg saat itu :)

fatin: tepat sgt :)

sya: boss tak marah tp terus bg warning letter hehe tp cuti tetap on tak kira apa jadi ;)

Softtouch [Hanim] said...

sedap ke kak?xpernha rsa plak air tu..bestnya cuti 2 minggu....nak ikut!!!

~izan~ said...

izan gie SR tak pernah order air panas kecuali mmg dpt coffee sbb order kek ehehe..

izan selalu baca twit akak pasa air faveret akak ni hehe

ratusiput said...

earl grey?sian ratu baru hari ni dengar.ehehe...