Friday, October 28, 2011

updated ;)

testing updated guna tab.

tp geram apasal upload pic kenot go true! why?kenapa?why? plis lah dahlah haku slow bab edit2 nih 2-3 kali try tak boleh terus fedup T.T ehhh haritu kan jgn terperanjat tgk header gambar ank bujang bapak punya besar hehehehehe sbb eksaited pic baru mamy pun bohlah kt header tanpa edit :") tunjuk kt baba harraz,dgn baik hati dia dah tolong edit dan boh pic lain :) yg baru ni ok sikit kot kan?hehehe

sejak deepavali sampai hari ni mamy tak keje.bukan lenguh tgn buat maruku tp demam sampai tak boleh blah huhuhuu tekak sakit.perit.hadoiii mmg betul terbaring saja 2hari mc nih.nasib hari tu sempat g mkn ayam penyet kt wong solo ;) balik dr wong sololah haku terus tak bangun Huhu~

ok,nama pun testing nnt sambung lagik.lenguh taip guna tab nih.


happy read ;)

11 comments:

Mimy Hamid said...

waaaaa dah ada galaxy tab la....update dr situ la yerk

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

saya lebih suker update kat pc feel dier lain skit...entah tak tau knp munking senang nak klik2 & edit gambar

Softtouch [Hanim] said...

skrg akak dah ok ker?

haah kak pic skrg ok dah..ngam2 mmg saiz header...

mamyharraz said...

mimy: galaxy ni payah..asyik dok berebut dgn kakal.

lizz:tulahkan..pc gak yg best..senang nak klik.

hanim: alhamdulillah akk dah ok :) tq ya :)

hari tu akk main letak je..sib baik abg askar nak tolong edit :") hehe.

syariza09 said...

sib baik baba terer edit mengedit..pasl tab tu cer tanya deme yg dh pakai, camner nk letak pic.dh ada tab x yah susah lg nk on lappy.

ni demam ter"penyet" lah ni yer...mesti sedap sgt ayam penyet tuuu

Cik Ina Do Do Cheng said...

alah ciannya mummy, semoga cepat sembuh ye, sekarang ni musim demam, minum air suam banyak sikit ye.

Pepel BoNda AmaNi said...

baru letak dalam wish list...huhuhuhuhu ntah bila nak dapat ntah....

ctmarqonah said...

Moga akak cepat sembuh then boley laaaaa bersilat dgn Kakal lagiiii!!!! ekekekeke....

wahida said...

mmg aku terkejut tgk header ko hari tu...besar banget...sekarang dah nice...


ko cepat baik yer nok...

Riri Yoorin said...

pewwittt mamy dh hebat skrg.cummon my gojes sis

ieda said...

wah2 dah guna tab .. tapi akak x rasa nak guna cuma bila tgk org guna tuu mcm senang kan :)