Thursday, October 13, 2011

Jumaat :)

Salam Jumaat utk semua :)

Lama tak updated..sbb malas kot =P tp diri ni ada je doploh pat jam ngadap on9.. sejak-sejak ni bizi sikit bukan bizi keje tp bizi marathon drama tv yg dah terlepas kt sini ;) bestnya dpt menonton sambil buat keje ohhh terasa bekerja di rumah je gaya nya ;) hehehhh *sory yeh boss sy hanya manusia biasa yg perlukan hiburan :") ngehhh...

Eh..bukan takat drama jew kt situ..segala mak nenek movie pun ada ko pilih je nak tgk apa sumer ada :) smlm tgk citer 2 alam alaaa yg Dr glamer tu arah kan...best gak citer tu terkesan kat hatiku :") ramai yg kritik ckp citer tu ntah hape2..tp bagi mamy ok apa citer tu..penuh maksud tersirat ;) sekurangnya boleh menyedarkan kita ~ dulu rajin gak p tgk wayang..tp la ni peluang nak p tonton mcm takde je huhuuuu tapi ai ok je..dpt tgk kt pendrive pun dah ok ;)


Blog ni asal ada je kan? hahahaa tapi tuan blog ni rajin je baca citer org lain..sbb itu salah satu hobi dia ;) opss ada sesetangah blog yg dibaca mamy tak komen sbb malu :") hehehe tp ada pulak blog yg dah terbiasa baca wajib ai komen :)

Esok mak masuk wad (buang batu karang) kt Hospital Selayang...kawan-kawan yg singgah blog mamy ni tolong doakan kesihatan mak kami ya :) moga Allah permudahkan segala-galanya dan mak kembali sihat seperti biasa :)

Ok,stop sini dulu..nnt updated lagi ;)


happy read ;)

12 comments:

Pepel BoNda AmaNi said...

wah nikmatnya...sambil bekerja sambil layan drama...

Mimy Hamid said...

smbl kejer leh layan takpe lagi..opis kami dah kena blocked la nak tgk umah ada je keje lain..so time weekend je la rajin buka tgk cerita...ada satu lagi web leh layan

www.malaymoviefull.blogspot.com

Cik Ina Do Do Cheng said...

salam ziarah

tima kasih follow blog cik ina ye.

mamyharraz said...

bonda amani:nikmat sementara belum ditarik balik ;)

mimy : layan sambil sorok2..tp kenkadang terkantoi jugak..tp buat muka tak bersalah jew hikss :)

tq mimy :) awk suka bg info yg best2

cikina:sama2 :)
t.kasih juga sudi follow sy :)

mamaNoriz said...

sama ngan sya yg hantu tv...hehehe

dan sya pun suka save movie kat pendrive...free maaa...untung!

aimaniman said...

ye ke.. akak nak ikut la.. apa guna pendrive besar2 punya memori cuma simpan fail kecik2 je kann... bess unya idea yg patut akak ikut..

~izan~ said...

semoga urusan buang batu karang mak akak tu berjalan lancar..

movie2 kalau bley donlod,donlod je kak.. kalu movie omputeh siap ada yg HD,mmg best kemain tgk,gmbr cantik hehe...

mamyharraz said...

izan: t.kasih :) moga Allah permudahkan hendaknya..

skrg movie sumer akk tonton yg copy jer hehe best jugak kan izan..

Softtouch [Hanim] said...

bestnya boleh smabil2 tgk movie...sy punya opis dah kena blocked...huhuhu

smeoga mak akak cpt sembuh n semuanya berjalan lancar yer..kim salam kat mak akak yer..

mamyharraz said...

hanim: sementara takkena cut layan jelah movie sambil buat keje :")

Insyaallah tq ya hanim :)

ratusiput said...

tp kalau tgk online ni kdg2 sik sangkut2 je tak sabar jdnya.ada time2 dia baru dia laju...

syariza09 said...

mesti sambil bekerja, sambil tersenyum...baguss tu..boss mesti lg suka coz staff dia manis2 jer muka...hahaha..teruskan lahh