Thursday, October 20, 2011

Updated : tentang mak

Syukur Ya Allah :)

Alhamdulillah mak kami dah beransur sihat & pulih dari batu karang :) sepatutnya ikut tarikh pihak hospital bagi..batu karang yg ada tu kena laser atau minor operate..tp nak jadikan sebaliknya lepas dapat laporan lengkap isnin baru2 ni..depa check batu karang mak dah clear!

Ya Allah bersyukurnya kami hanya Allah yg tahu...dan yg lebih gembira..laporan yg ada tak de menunjukkan apa2 penyakit selain batu karang. Alhamdulillah.

Maka,isnin petang kelmarin mak dah boleh keluar wad dan balik rmh :))

Babaharraz dah stanby ambik cuti sbb nak jaga anak bobok dia..sementara mak masuk wad..jd walau mak dah keluar...dia tetap teruskan cuti tu utk jaga anak kt rmh sendiri...minggu ni harraz hepilah dok dgn baba =P merempit aje lah keje dua banak tuh heheee...mamy call sat dok kt mcd..sat lagi call dok kedai mainan...call lagik kt situ sinin sinunnnn hamboiii sakan kan? hahahaa...

sejak-sejak ni mamy malas menaip..sebab mood bercuti dah dtg ;) hari-hari dok kira date cepatlah masa berlalu...sbb sy mmg perlukan percutian..

oklah nak sambung gosip dgn cikngah =P *sgt kelakar okeh dia citer lain haku citer org lain kahkahhh habis dah nama pun sama manalah haku tak konfius! ehhh bukan citer pasal org tp citer pasal mknan =P ok ngah jom sambung ;) ngehhngehhhh



happy read ;)

14 comments:

Qhaifa Nur said...

selamat berehat & take care...

~izan~ said...

Alhamdulillah mak akak dah makin sihat..mesti la kita lega dan hepi kan kak..

best la tu kakal ada babah,mana2 aje bley pegi,sebut aje ye kak hehe...

munna said...

Alhamdulillah.... sebagai anak mesti rasa lega dan happy kan...tapi kena terus berjaga-jaga

mamyharraz said...

qaifa:tq

izan: Alhamdulillah..syukur sgt2 akk lega sgt :)kalau tidak asyik memikir je..

ye izan..hepi bukan main..baba tak garang cam mamy lagiiilah dia suka hehe

mamyharraz said...

munna: betul tu..skrg ni mmg mak kena byk pantang..dan sentiasa berjaga2 :)

:: Mrs.Eady :: said...

syok nyer menyembang :)

wardah @ fie shah said...

Alhamdulillah :)

syariza09 said...

alhamdulillah smua dah lancar.

mamy jeles ngan dua beranak tu yer...hehehe, weekend ni gi la jln sama2 yer

mamyharraz said...

mrs eady: aktiviti paling gemar :")

fie: Alhamdulillah :)

sya: syukur semua dah ok :)

yeee mmg jeles..hehe kalau lah dpt cuti sama2 kan best hehe

eT said...

Alhamdulillah...sume ok...
kene jaga makan la pasni.. :)

Mimy Hamid said...

Alhamdulillah semoga mak mamy bersada dalam condition sihat semula dan boleh menjalankan tugas macam biasa..amin

ratusiput said...

alhamdulillahkan...itu perkhabaran yg plg penting kite nak dengar.mak sihat dr sebarang penyakit...pasni soh mak byk2 berehat...nak bercuti ke...have a nice holiday k...

wahida said...

alhamdulillah...aku tumpang hepi..harap makcik terus diberikan kesihatan yg baik...amin...


mmg kelakar kalau org citer lain, kita fikir lain...pernah gak mcm tu..kehkeh..

Softtouch [Hanim] said...

Alhamdulillah mak akak dah ok n xyah nk operate2 dah....jg kesihatan makcik..

amboi jejaka 2 org tu kak...keian yer bila berdua...harraz lah syok yer...akak mesti jeles kan..hehehehehe

bestnya akak nk cuti2...balik labuan ker?