Thursday, October 6, 2011

Sopingan :)

 Malam tadi selepas uruskan beberapa perkara terus jengah One Utama yg dah sekian lama kami tak kunjung :") yelah nak kunjung ke situw mana boleh soka-soka..jadi niat mesti ada..kalau tidak akk yg kuat hangin ni mudah dpt amarah bila tak dapat beli apa-apa utk diri sendiri :")

Jadi semalam lepas settlekan bil yg berkenaan (maxis,kredit kad dll) dpt pelawa dr abg askar "kau mahu apa?berlian?emas?" woahhh begitu...terus bersinar-sinar bila di aju soalan manis sekali :)))

ok fine...soalan *mahu berlian emas?* tu hanya gimik T_____T  =P yg betulnya dia pelawa sekadar yg mampu utk di belanjakan utk diri ku ;) jadi, mamy pilih

;
;
;


 Henbeg :) hari tu masa kt Empire dah aim...tp bukan yg ni.. biasalah bila dah kali kedua tgk mcm tak lawalah pulak..jd pilih yg kt atas tu :) tu pun pilih dlm situasi harraz tgh mengamuk..dia nak naik benda alah yg isi duit syiling singgit tu! hilang sabau mak kau ni tau? tp tulah kan...soping dgn budak 3 tahun...apa yg depa tau~ layan saja :")

tak sempatlah nak telek-telek .. nampak je sekilas lawa terus bayar ,pack dan jalan laju menuju ke tempat benda alah yg isi duit syiling pastu benda tu tergoyang-goyang setempat T.T~



 baju ni pulak beli kt metrojaya..situ ada sale skrg..berpinar mata den tauuuu~

baju tu nak pakai esok :D esok abg askar mahu belanja kami sumer mkn besar!! hoyeyyy destinasi kt Jeram Kuala Selangor :)

pesanan utk cikngah : sila bwk kamera hensem ko tu yeh ;)


happy read ;)

11 comments:

Mimy Hamid said...

tak sempat sopingan ke mid valley kah...hehehe lagi la laju duit mengalir...metro sale gak ke..huwaaaaaaaa harus terjebak ke ni

:: Mrs.Eady :: said...

wahh seronok bershopping! :)

-Sara- said...

aissyy shopping saje mamy kite nii :D

syariza09 said...

tu laa..ada dak tecit ni, rasa x puas pula nk shopping, rasa nk pegi lagi dan lagi..metrojaya sale??? dh tau kalo metrojaya sale mmg dasyattt


bila abg ashkar nk blajer kawan2 blogger mammy...hahahaha

Mama Gee said...

bestnyaa soppingggg.......
dlm byk2 tempat..
metrojaya tak pernah sopping lagik,,.hehe

ieda said...

dah lama x pi one utama .. huhuh
dikk baju2 kat metro jaya ok kan .. memang banyak pilihan kan :)

mamyharraz said...

mimy:pujukan utk ke MV tak berjaya =P tp oklah gantikan ke 1utama smlm ;)

mrseady: besttttt :D

sara:reward utk diri sendiri :")

sya:metrojaya sale giler 70% baju lawa2 pulak tu *kelabu bijik mataku hehee

kita jumpa meh isteri abg askar nak belanja awk :))))

mamagee:metrojaya best..sy dr dulu suka beli baju kt situ :)

kakieda: dr dulu suka sgt metrojaya sbb kalau sale mmg tak agak2 tu yg best :))

Yana Kama said...

tak pernah lagi p situ..tnagna da gian mau shopping jugak nih

Softtouch [Hanim] said...

wa...betsnya soping...dapat hbeg baru....

~izan~ said...

shopping raya haji ye kak hehe..seronok tu.

izan gie one utama tu tak pernah abis pusing mcm akak kata tu hehe.lg pusing lg mcm2 kang nampak hihi (alasan padahal penat)

ratusiput said...

teringin nak bli beg CK ni tapi jb takde rase tak pernah nampak pun.cntik2 gak kan beg2 dia...baju east india tak pernah lg bli.sbb mahal.kalau sale murah tak?ble try2 gak kalau harga berpatutan...