Tuesday, November 27, 2012

Durian Buffet SS2

Lunch semalam iols makan durian buffet style RM9 perhead jenis durian kampung,amik pakej yg murah je.

Kalau terlebih bajet boleh amik pakej musang king ke tak pun D24 ke lg up kategori durian lg up lah pakej yg ko kena bayar ;) tepuk dada tanya selera...cam aku  yg pembajet nih amik yg biasa-biasa sudahhhhh ;) murah pun sedappppp tangattt-tangatttt makan sampai kepeningan hehe..

Abang durian kt sini tak kedekut..kita ckp je amik pakej apa zapppp-zappp sekali 10 bijik dia belah durian bg kt kami..ohh so cool ;) aku lepas je snap je pic terus makan,makan,makan,makan huhu....sedapnya duriannnnnn terus hilang masalah yg terbeban diatas kepala :D

Ohh..durian ni takde limit ye berapa biji ..boleh makan sampai pengsan kalau mahu..kalau larat makan je bayar tetap RM9 < pakej yg aku amik.

My bestie in the world..sayammmm (read:sayang) dia banyak-banyak..sbb waiyee ibarat bayang-bayang aku haha kemana aku dia disitu ... kami berdua mmg enjoy dgn makanan-makanan lazat..kira satu kepala jadi senang kerja aku nak jalan2 cari makan sebab ada geng :)

Semua isi elok molek - lazat berkrim! aduhhh kenapa ko lazat sgt durian?!!saja nak bg info..pakej yg amik nih..kalau tak habis makan tak boleh tapau tauuuu itu syarat dia..lantaklah labu...ikutkan je syarat dia huhuhu.

Lokasi nih korang pepandailah cari..senang je tepi jalan. kualiti gambar mmg kelabu sbb henpong tak canggih T_____T
Haha gile saiko dua perempuan nih tibai durian sampai sebakul!! tak padan pernah ada darah tinggi  ..dah makan baru tersedar takut darah naik haha masa dah terlambat derrrr huahuahua.. nasib aku tak mati dek kerana durian uolssss :")

waiye dgn aku ada rekod drah tinggi masa mengandung dulu tu yg takut ;P

Bila dah tersedar makan durian banyak cepat-cepat order air kelapa dgn harapan dapat sejukkan badan -_________- huhu tau takot!

Okey, ini alamat lengkap .. tempat ni  ada packing durian utk di hantar ke luar negara vavava kelas kau maria sampai ke london kurier durian..hehe td kebetulan ada satu customer nih pack durian nak hantar ke over sea..aku menyibuklah tanya..kt org durian tu...sebab nampak pelik je cara dia pack ;P

Kesimpulannya sgt puas hati dapat tibai durian kaw-kaw semalam :D


happy read ;)

37 comments:

Nieyl said...

wah!jeles nyer....manyak nyer durian...

♥cikmOt♥ said...

huwaaaaaaaa...jelesnya...nak jugak nak jugak...naper tak ajakkkkkkkkk

SyaNa said...

murahnye
kalo tak dpt tapau pn x ralat la rasanye
makan smp pengsan

♥ Wina ♥ said...

pernah lama dulu makan kat cni..mmg makan sampai muntah ehehehee

mamashikin said...

ohh siap ada pakej2 macam tu eh..alolo sedapnyer...

Nong Andy said...

RM9 perhead? wow... Yati.... bawa aku gi sana!!!!! nak makan durian....!!

iietamalek said...

amboi bahagianye makan durian..

hehe

salam kenal, jemput jenguk blog saya
http://konspirasiteori.blogspot.com

mamyharraz said...

niey: durian mmg membahagiakan ;)

cikmot syg..tunggu kt lobby ya sat lg sy amik awk ;) hehe

syana: ya betul tu :)

wina: sini mmg best giler kan :)

mamashikin: pakej tu yg buatkan menarik kan :)

Nong : pucuk dicita ulam mendatang boleh..dtg sini segera okeh..sure akanku bawa kesini :)

iieta: mmglah bahagia sgt :)

Amanda Suria said...

mak aiii...durian pun ada ala2 buffet....bagus ni..leh ajak boss terjah..

rostina76 said...

salam sis..
amboi2 sakan noo ko layan durian tu. murah sehh 9 hinggit makan sampai sebakul. ini yg geram ni, lambatnya blk malaya. kalau @london mau i mitak u tlg order dgn brader tu.hahaha.....

mamyharraz said...

amandasuria: best kt sini..ajak tau boss dtg ;)

rostina: haha mmg sakan..sampai pening2 kerana sebakul durian =P

Kakcik Nur said...

Rm9 je! Huhuhu rasa nak pergi cari sekarang juga!

Daddy Ziyyad said...

durian buffet? wowwww!
RM9 tu kira murah la..

Dia kopek kan buah atau kita kena kopek sendiri?

mamyharraz said...

kakcik:goodluck kakcik :)

daddyziyyad: abg durian ada bantu kopekkan :D

lieyalatif said...

eh kak, aku jakun kak...baru ku tau ade buffet durian...mmg puas hati kak kalo dpt gini nieh.....teliur2 ni hah tgk....dah le org ni mmg peminat durian.....

mamyharraz said...

lieya: ada..kt ss2 nun..meh lah dtg sini ;)

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

wah sedapnyer durian tak sabor rasernyer nak balik kampun...makan durian banyak2...

Azian Elias said...

mak aiii.. murah tuu.. musang king lah bagai yee..

mamyharraz said...

lizz: dpt mkn kat kpg lg best :D

azian: ya kak..semua jenis durian ada.beza harga je.

Cho Zila said...

tempatni dekat beno ngan opis lama akak tapi tuler dulu tak teringin nak gi.. skarang baru teringin tengok blog mama harrazni

Qhaifa Nur said...

baru tahu ni...makan sampai kenyang, boleh ke he..he..

mamyharraz said...

cho: alahai kak..kalau masih keje dekat situ boleh kita ngedet sambil mkn duyan kan kak..

Qhaifa: boleh...mkn banyak mana pun harga tetap sama! :)

fiza said...

Arghhhhh...sedap tu. Murahnya Rm9.

:: Mrs.Eady :: said...

ya allah duriannn!!!!terliur beb!

syariza09 said...

dasyat! igt mkn hotel jer ada buffet, durian pon hado yer hihihi..
best la mummy dpt geng sekepala, minat pon sama

sy pon antu doyan gak, tp partner plak krg menyengat kalo bab2 doyan tu, redho jer lah
dah meleleh2 tgk doyan sedap tuuu

norhidana miswan said...

durian kg ke tuh? bkn main lawo lg... rm9 blh mkn banyak2 mmg kerlass... mmg korang champion 2 org blh telan banyak2 tuh hehehe...dsr antu durian ek

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wani xmakan durian hehehe

Atie.Rashid said...

mak aiii.... durian....... wing2 mata ni tgk durian....

Makcik Mun Rabab said...

sedapnya durian... malam tadi saya p pasar malam, beli pulut yang ada buah durian tu ja. nak beli buah durian, tak ada geng nak makan. suami saya takut nak makan... katanya nanti berangin pula badan dia... saya kalau ada geng berangin badan ka, sakit kepala ka semua belasah ja... bau durian pun... ermmm... enakkk!!!!

Makcik Mun Rabab said...

sedapnya durian... malam tadi saya p pasar malam, beli pulut yang ada buah durian tu ja. nak beli buah durian, tak ada geng nak makan. suami saya takut nak makan... katanya nanti berangin pula badan dia... saya kalau ada geng berangin badan ka, sakit kepala ka semua belasah ja... bau durian pun... ermmm... enakkk!!!!

ieda said...

biarrr betik niee dikk !
ada pakej layie ..
rm 9 makan sampai pengsan !!!
mak aihhhh
seyesss akak lebih jakun dari lieya tu muhahahah ..

fuh .. memang puas hati mehhhh ;)
tapi akk dah serik .. x nak dah
tapi yg buat akk jadi di panah petir tekak nie durian kg puer koot .. durian tembaga kampung .. katanya tuk akak lahh huhuhu

elly nadyra said...

tibai durian x ingat tuhhhhhhhhhh sedapnyaaaaaaaaaaa

AiNuN FaUzI said...

Puas ati kalau makan mcam ni.. Kena pulak kalau ada geng yg 1 kepala.. Hehehee..

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

peh!! nak kena pegi nihhh!!

Kesuma Angsana said...

seb baik KA x makan doyan hehehe

atty's said...

jelesnya ngn yati,napa x ajak huhuhu

ummi_norseha said...

wahhhhh......sedapnya pebret ank kmbar sy ni.....:-)