Thursday, November 1, 2012

Terima kasih daun keladi

Masa cikmot buat entry birthday iris , aku komen mintak seketul fm comel nih..nak tambah koleksi katakan..hehe tq izan suka sgt dpt fm comel dr awk..tak niatpun dihati nak balasan apa2 dari awk tau..apapun sy suka sgt sgt dan hargai :)

Kenal blog izan masa aku cari info nak ke Fraser Hills..masa tu dok google rmh persekutuan...jd google2 jumpa blog izan bg info dan cara-cara nak booking mcmmana rmh persekutuan tu.. jelas dan terang cara dia explain..sejak hari tu follow dan suka baca semua entry dia..sampailah hari ni.

Bila terpandang bentuk mickey mouse kt fm iris lagi bertambah tak sabar nak ke Disneyland hehehehe..teringinlah nak tempah fm mcmni..nnt nak buat jugaklah..

Dah pun letak kt tempat sepatutnya :)
Pandang iris rasa sejuk je perut...manalah tau kot2 melekat pulak waktu terdekat nih..aminnnn..


happy read ;)

16 comments:

Kesuma Angsana said...

wah bestnyer

:: Mrs.Eady :: said...

amin ~

♥cikmOt♥ said...

sama sama daun keladi...orang berbudi kita berbahasa...

fiza said...

Bestnya.

Qhaifa Nur said...

seronoknya.....

-Sara- said...

akak ade ape2 kee.. dh berisi la tuu..nnti wat press tau hehekk..hppy 4 u :)

Nai @ TPJ said...

Jenuh la kita duk pk amenda fm nih.. Ooooo fridge magnet rupanya.. Owh, sungguh lembab diriku hini.. Hehehe. Nice, nice, nice... Love, Nai.

mamyharraz said...

sara: takde berita apapun huhu..

bai: sorry sbb tak taip jelas2 hehe :")

ieda said...

wahh seronoknyaa dik .. akak pun kenal izan .. ;)

Rosidah Binti Muhamad said...

Sama la kita..hehe...nasib awak cakap klu tak mmg tak tahu pe menda ni..

rohayu osman said...

salam kenal.. already follow.. jgn lupe follow me back yer.. dpt tmbah koleksi FM.. best

Fieza79 said...

Wahh best nya...izan mmg best..pnh izan kasi shawl koleksi dia hritu kt fieza

cheeze maz said...

Salam Ziarah....

comelnya fridge magnet tu.... jemput ke blog akak di http://cheezemaz.blogspot.com, manalah tahu nak mencuba serbuk cheese CHEEZE MAZ yg bila dicampur dgn air panas menjadi sos sesedap cheeze wedge, KFC. Jemput juga komen resepi2 akak yg x seberapa tu

Nizam Ijam said...

bestnyer...heheh :)

saya dah update
selamat hr raya korban :)

Riri Yoorin said...

aouhhh best yeee :0)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bestnyer hehe