Tuesday, November 20, 2012

WW -Limau Kasturi


 Limau kasturi nipis hasil dari kebun atok harraz kat kampung ;)
 Perah dlm sirap , wow!! marveles :D
edit: sesuka hati je aku 'petik' limau kasturi padahal ni limau nipis yer kengkawan haha nampak sgt aku tak mengenal tumbuh-tumbuhan ;) maaf yer

tq kak dina bg sy tersedar silap limau hehehe

ohhhmy!! *larilaju-lajutanpatolehbelakang*
happy read ;)

23 comments:

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

waa sedap buat limau ais ni...kemain segar lagi buahnyer tu...

lieyalatif said...

wahhh kak bestnye...fresh dari kampung lagi hah.....sedap ni buat air limau.....lieya kalo dah banyak2 gini wat sental kat rambut laa...petua org2 lame katenye heheeheheh

♥ Wina ♥ said...

sluurrrpp!

♥cikmOt♥ said...

wahh...bila nak duk umah kampung ni...haihhh

Rasp said...

hehehehee tengok limau pun leh i terkecur sis hehehehehe....
bestnya dok kampung, byk bahan yg leh main petik2 jer kan...

myfirdz said...

mkn gtu pun sedap.. mkn dgn asam boi.. hehe..

by the way.. done follow u.. follow me back..:)
http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/

norhidana said...

tgk dekat2 dh mcm limau nipis lak... maklum gambar dekat kn...

Daddy Ziyyad said...

buat teh o ais perah limau pun best!!

mamyharraz said...

haha ampunnn semua ni bukan limau kasturi tp limau nipis tq kak norhidana bg sy tersedar ;)

hihihiii ampunnn :D

jap nak edit

fiza said...

Makan ngan asam boi pon saedap nih.

Qhaifa Nur said...

byk kegunaan limau ni...
kat rumah mesti ada...

:: Mrs.Eady :: said...

sirap limau?waduhhhh...sedappp!

Nong Andy said...

kami bilang ini limau kapas :D

Nafira usof said...

kalo time saya rajin.. sebelom tido buat air limau suam.. air suam+ limau nipis.. pastu minum.. petua utk kempiskan perut.. hehehehe

ieda said...

tulahhh ekek bila akak tgk .. rasanya nie limau nipis bukan kasturi .. ekek .. kadang2 akak pun tersilap dik ;)

AiNuN FaUzI said...

Jgn cakap akak, teh pon x kenal spesis limau ni kecuali limau purut.. Hehehehe

wahida said...

aku tanam limau kasturi kat rumah...

eh, perlu ke aku citer kat ko? ekekek....

Kesuma Angsana said...

boleh buat macam2 limau ni !

NEKCIK said...

Buat mandi pun bagus..segar badan!!

Nai @ TPJ said...

Hurmmm.. Sexy je limo nih.. Tak mcm kat KL..

MaMa Rey said...

limau ni selalu org guna campur soto..
sedap

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kalu buat teh o ais limau sedap ni

elly nadyra said...

Wakakakakakkakakaka kan dah malu, wat air limau best gilak!