Thursday, November 15, 2012

PB dan aku

 PB - selamat datang ;)

Alhamdulillah setelah bertolak kira untung hasil titik peluk akhirnya aku amik keputusan nak menyarungkan PB atau nama panjangnya Premium Beautiful - ia adalah korset pembentukan postur utk wanita.. yg menariknya korset ni 70% utk kesihatan 30% lagi utk kecantikan..

Tepuk dada tanya selera..sbb selera org kan berbeza..ada yg minat..ramai yg tak minat..yg tu tak dapatlah nak komen..sbb mcm aku pun ada pendapat berbeza,jd dgn mengamalkan korset nih ada alasan sendiri dan aku ingin memilikinya :)


Dan hari ni adalah hari pertama mengunakan dia..alhamdulillah ok je..takde pulak aku rasa lemas ke..rimas ke sbb memang kehendak hati .. paksaan atau tekanan tu memang tak WUJUD! yg ada rasa nyaman dan selesa ;) ya..serius..habis takkan aku nak pakai takat sejam je? beribu oiii harga benda nih..kenalah konsisten pemakaiannya barulah nampak hasilnya kan ;) aku puji pong bukan dapat hasik apa-apa..cuba puji sebagai pengguna :D  oklah..nak ckp lebih2 pun baru je sgt aku guna..nak tau hasil kenalah makan masa sikit kan?..takpe wish me luck ;)

Komen negativ akan ku tepis .. yg penting diri sendiri nak..oh ya aku bukan agen PB malah takde dpt apa2 dari promo kan benda ni..cuma kt sini aku cerita hanya sebagai penggunanya sahaja :)

Agen yg jual pb ni berlambak kt luar tapi pilihan mak harraz ialah kesayangan sy cik riri :) dia agen yg berjaya tawan hati mami yg keras ini utk memiliki set PB secara ekslusif utk diri sendiri ;) cikriri tak paksa atau berkata-kata manis..tp cukuplah mami tgk sendiri perubahan dia setelah menggunakan pb utk 2 bulan kebelakangan nih! kagum mak nyahhh :D
..dengan cikriri aku tak malu sbb dia dah biasa nampak diri ai yg buruk nih ;P

Nak show off gambar tak boleh sbb aku tak repair lg blog nih..nyampah tau..bab nak mengejas-ejas blog ni yg aku lemah..hmm nanti2lah kot..sementara ni cerita jelah yg ada kt sini..gambar mmg takde -____-

18 comments:

Nieyl said...

wow!gud luck akak.....:)

:: Mrs.Eady :: said...

good luck babe! :)

mamyharraz said...

tq nieyl & mrs eady :)

♥cikmOt♥ said...

PB kan bagus kut...

Kakcik Nur said...

Dulu kakcik pernah pakai pakaian pembentukan badan, tapi kakcik rimas! :)

lieyalatif said...

wahhhh tahniah....demi keishatan kan kak tak salah beli korset mahal ...lagipun duit kite kan heheeheh..semoga misi akak berjaya yeak....

Daddy Ziyyad said...

selamat ber-body mantop! akakakakaa

mamyharraz said...

cikmot: insyallah ok kot..

kakcik: mmg agak rimas tp beauty is pain maka, redho jelah hihihi

lieya: suka kata2 semangat awk.tq dear.

daddy: hope so. yelah tu mantop kot termelangkop kot nnt huahuahuaa

atuk said...

Assalamualaikum Mamy

moga berjaya...

Kesuma Angsana said...

wah gd luck ye

Hazana Ariana said...

Good luck yati..mesti gojes nnti..:) ehh..bagus jg pb ni ye sbb 70percent utk kesihatan tu..

-Sara- said...

alaa nak tgk gambar! hehe

Nai @ TPJ said...

Good luck... At least sebelah kaki dah berjaya..sebab ada kemahuan & usaha.. Tahniah!

Nong Andy said...

memula baca memang tertanya gak. PB tu menatang apa? baca lagi.. oh menatang korset(er.. ngam tak ejaan tu ekekek lantaklah!)

aku tahu harganya beribu.. adoi. ikut hati nak juga slim tanpa kontrol makan (ni pasal malas nak kontrol makan la ni.. jln mudah konon nak guna korset)

aku mengaku tak mampu beli jadi cuma kata gudluck dgn kamu ajalah.. nanti kalau ada perubahan positif.. kasi update le :D

ellynadyra said...

best of luck! Kebobom!

Riri Yoorin said...

hai mamy.. terima kasih dan tahniah cik riri ucapakan.. :)

wahida said...

aku tau ko mesti boleh punya....
caiyok bebeh!!

syariza09 said...

x sabar nk tgk perubahan mammy :)