Tuesday, May 22, 2012

AuntieAnne's Pretzel - Paradigm Kelana Jaya

 Hari ni  The Paradigm Kelana Jaya bukak :D
siapa sangka kann tempat sini dulunya mcm pulau terbuang 
akhirnya skrg shopping mall sana sini tumbuh mcm cendawan ;)

Happy tahu! sebelum ni jeles sgt sapa yg keje kt area shopping mall =P
sekarang dah tak jeles sbb keliling dah ada! pilih je mana nak pegi Empire?Paradigm?Giant? semua dekat  hehe bajet mcm pegi selalu je pulak :")
huhuu taklah selalu pegi tp buat2 hilang2 boring atau nak manjakan tekak sekali sekala apasalahnya kan ;)

Okey,utk permulaan kita makan pretzel jew dulu ;)


Today ada promo - buy 2 + air = RM11.20
murah ke mahal aku tak tau dah dia ckp promo bantai jelah beli =P
lagi pun benda alah ni sedapnyaaaa lahaiiii lagi2 caramel tuuuu sedap sgt!

 
happy read ;)

9 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

mmg sedap okey!

ct rahani said...

sedapnya.. terus rasa lapar.. huhu..

-Sara- said...

sara pon suka makan roti tu tau..sedappp..lemak berkrim kan! :)

miloais milo said...

iols suker gak pretzel ni...
sesekali gi beli kat KLCC
tapi - selalunya Q panjang kat sini!

Daddy Ziyyad said...

caramel dia mmg wallah!!!

hot dog dia pun sedap tau

syariza09 said...

sy lom pernah try, x tau la camaner rasanya...sedap ekk

atty's said...

kty lom pernah lagi makan pretzel nie..one harus terai

Mama Gee said...

g tak pernah terailah ni..
nk order pun tak reti..
ahakssss

man said...

mcm sedap je..hehehee