Wednesday, May 23, 2012

Soalan..

Malasnya nak google jln..hmm bukan tak cuba tp banyak kali cuba info lain yg keluar..ni jadi malassss sgt T__T dahlah diri sedia malas kena pulak nak mencari-cari info ni hadoii gagalllllll

Siapa yg sudi share info drop lah komen kt sini ya ;)

sayer cuma nak tau ;

Matrikulasi Jengka Pahang jauh tak dari Felda Mempaga Pahang?
Amik berapa jam kalau dari Felda Mempaga tu ke Matrikulasi tu?

Kalau tak temukan jugak jawapan pd persoalan nih redahhh jelah kesitu nnt dgn redha =P

mood: Happy sgt sbb Jumaat ni suami habis kursus setelah sebulan kami ditinggalkan ;P dan ahad pulak kakJulie datang sini dari Labuan :D exitedddddnyaaaaa :)


happy read ;)

9 comments:

syariza09 said...

huhuhu.....x dpt nk tolong..ada hal kat sana yer

-Sara- said...

ermm sorry tak penah sampai sana..tak dapet nolong ;D

-Sara- said...

ermm sorry tak penah sampai sana..tak dapet nolong ;D

miloais milo said...

maaf lah tak dapat nak membantu dalam masalah uols ni...
iols - tak penah ke jengka tu...

mamyharraz said...

alahai suwitnya korang..takpe tak dapat tolong pun tak apa.nnt sy cari tempat tu sampai dpt :)
love u : sya,sara&kak milo :)

munna said...

jauh juga mamyharaz.... mungkin dlm 2 1/2 jam....

rasp said...

ya ampoooonnnn...
kenot help sbb lum pernah sampai situ pun...

wahida said...

aku pun tak dpt membantu....huhu...

mamyharraz said...

munna:tq bg info

sis rasp &wahida : tak apa my dear nnt saya cari sampai jumpa tempat tu :)