Tuesday, May 1, 2012

WW : "Happy Birthday to suami dan anak tercinta :)"

 1 Mei dua lelaki dalam hidup mamy berkongsi tarikh lahir yg sama!
Suami dan anak tercinta :)

utk abg dan anakku sayang : "Happy Birthday to you sayang" semoga Allah berikan kesihatan yg baik dan dimurahkan rezeki utk abg dan Harraz dunia dan akhirat.amin.

 dua lelaki ini adalah nyawa!nadi!kekuatan dan segala-galanya buat mamy :) 
Terima Kasih Allah kerana hadirkan mereka berdua dalam hidupku.
mereka berdua adalah sesuatu yg indah dan terbaik yg pernah berlaku dlm hidupku selain keluarga sendiri.

nota:
  • apa kes birthday boy tak pandang kamera tp mamy yg lebih-lebih? nnt citer penuh next enrty ya ;)
 

happy read ;)

17 comments:

Daddy Ziyyad said...

Happy Birthday to both your husband & son, Harraz.

Wahhh, best tu, tarikh nya sama

mamyharraz said...

daddy ziyyad : terima kasih :)

inazamri said...

hepi bday utk suami dan anak.Semoga terus menjadi family yg ceria.

miloais milo said...

happy birthday to your hb and haikal ye...

seronok lah tarikh sama
senang celebrate sekali

rasp said...

happy belated birthday utk both your heroes....

Fieza79 said...

hepy besday bt huby dan haikal...kebetulan yang jarang2 dapat...pulak tu tarikh yg senang dingati..

atty's said...

sonoknya tarikh besday sama..leh celebrate sama..

happy besday to harraz dan papanya.

wahida said...

bestnya dpt tarikh yg sama...
hepi belated beday pada dorang...semoga panjang umur dan sentiasa sihat hendaknya...amin...


harraz tu dah tak sabar nak terkam kek kot...hehe...

syariza09 said...

epi besday kakal & baba, sronok dpt sambut sama2

x sabar la nk baca citer penuh

Mama Gee said...

hapi buffday to both of them...
bestlah kongsi besday..senang leh buat sekali :)

-Sara- said...

hppy bufday to them!

kak, cpt share cite besday! ;)

mamyharraz said...

inazamri
kak milo
rasp
fieza
kty
wahida
syariza
mamagee
sara
terima kasih semua :)

mamaNoriz said...

wou, bestnye share date!

insan terpilih je dapat tu, senang celebrate kan..

hepi besday, smeoga terus dirahmaati dan dimurahkan rezeki..

ieda said...

eppy bday buat dua jantung ati yati .. akk doakan selalu semoga mereka berdua bahagia dan panjang umur

senang sambut bday sekaligus macam nie .. jimat ! .. ;))

Softtouch [Hanim] said...

hepy birthday utk suami akak n kakal....seronoknya smbut birthday kat mcd....

Masya said...

happy belated bestday....

Mimy Hamid said...

hepi besday to kakal...sori tau mamy jemput tp kita tak dpt datang :(