Monday, May 21, 2012

Otak-Otak Place - Tropicana Mall


Kalau lunch di sponser mmg best..pilih je tempat dan pergi ;)

Duduk kat bahagian Purchasing mmg lumayan sbb ramai yg sudi nak belanja lunch ;P jap supplier jap org site hewhew so depatment lain don't jeles-jeles k =P

Pilihan tempat mcm biasa ikut ketua lah kann ai ok je janji kenyang ;) owhh lagi satu yg best selalunya tukang belanja tak ikut pong...dia cuma serah duit pepandailah kami nak makan kt mana ponggg :D

Jom ke Otak-Otak Place - Tropicana Mall ;)

 Harga kt sini sgt ok - tak mahal sgt - ada set lunch pilih je menu barat - timur semua on pakej :D
 Otak-otak Y.E punya menu that day ;)
 kak zu punya - nasi lemak rendang
 sayer punya - mee bandung
rasa ok lahhh sbb lapar kann ;P

menu kak sherry lupa snap -dia order set nasi apatah tp sedap :)
 ni pau goreng inti otak-otak.
sedap rasa mcm tak cukup je 2 ketul tu ;P
harga dalam RM3.90 2 pcs

 Dan diakhiri dgn desert kap kek yg comel ;)
beli desert kt ground floor tepi eskeleter jer tempat nih :D

Perginya 4 org tp bergambar mcm kami dua org je lunch kan hehehe yg lain2 low profile tak mcm haku :")
Okeylah lunch lenkali kita cuba amik pic semorang pulak ;)

nota: lega line internet dah boleh guna kt ofis - seminggu tanpa talian internet terseksa okeh :")


happy read ;)

8 comments:

ogyep yummy mellow said...

very tempting foods dear... should try one day... selalu juga ke sana, tengok movie.. tak perasan pulak si otak-otak ni..

Fieza79 said...

uihh sgt menggoda rupa otak2 tuu...

munna said...

sedapnya nampak semua menu2 tu...org belanja lagilah sedap je....

ieda said...

wah besar tuu otak2 dia .. hurmmm yumx3 .. batai poser akk nie
nasi lemak rendang punn x leh blah lah dikk ..
ciannn akk ;)

bunga_rose said...

wahhh syoknye ada org blnje...

miloais milo said...

nasik lemak ngan rendang ayam tu
amboi.... sedapnya!

ellynadyra said...

pau tu cam best, terliur aku

Mama Gee said...

perghhh besaunya otak2...puas hati makan tu :)