Sunday, May 20, 2012

Hadiah dari suami ;)

 Tajuk mcm semacam kan ;P

Namun itulah hakikatnyerr ... suami ahkakmemang tak pernah!jarang nak bagi2 seprais hadiah melainkan haku mintak secara paksa :")

dannn apabila bukak je kotak hasil beli-an dia masa on misi kat Lebanon tahun lepas terus dalam hati cakap *suwittttnya lahai suamiku* hehee yg haku ni pun satu dah bertahun org tu beli baru sekarang hegeh-hegeh nak bukak :")

 dari pandangan mata aku cantiknyaaaa lahai set teko nih ;)
mata org tak taulah kan..yg penting mata sendiri terkagum-kagum hasil seni dia..halus..menarik sgt :)

Paling tak sangka pandai pulak abg askar tu pilih ~ ohh ada banyak lagi brg yg dia beli nnt ada masa kita citer ;) buat masa ni tak boleh nak up-entry banyak2 sbb manusia dok lalu lalang depan mata...tak boleh fokus nak taip - nak usaha BW - BW masa pejabat best hehe kalau kt rmh tak best ;)





happy read ;)

13 comments:

GreenJade said...

cantik n unik ni sis..berseri dgn batu kaler delima tu..ala2 teko Alladin...

mamyharraz said...

greenjade: setuju kan :") bila bukak je kotak ni terus happy

miloais milo said...

memang cantik nokk....
pandai hb uols piih!

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

cantik tu...silver lagik...

Daddy Ziyyad said...

cantik dan unik set teko tu...buat minum teh arab best :)

Mimy Hamid said...

mata ku nengok cantik...pilihan orang lelaki yang ada kelas tauuuuu...lawa nya buat perhiasan umah ni..serius lawa

ratusiput said...

wow mmg cantik.mmg patut bli something tau kalau gi tempat2 cmtu utk kenangan2...

ieda said...

mak aihhh cantiknyaaa
untunggg yati .. haa nie kira hubby yati prihatin lah kan ;)

cantik seyess dik ! .. ;))

ellynadyra said...

cantik, sweet sgt, pesal la ko baru bukak

atty's said...

cantik sgt..kelasik..mahal agaknya ..?

rasp said...

memang diakui set teko tu unik and cantik....
sayang nak pakai...
mesti dibuat hiasan kan....

Masya said...

cantikknya.. beli kat mane?? x perasan kat mane ade jual.. lain dr yg lain ni.. pandai hubby pilih...

ariana said...

pandai pun hubby yati memilih..cantik set tu! rasanya x de jual kat m'sia ni..kalau ada pun tentu mahal kan..