Tuesday, May 29, 2012

Garden Recipe @Paradigm KJ

 Lunch sekarang waktu tg paling happening ;)
boleh pilih-pilih tempat baru :D

kali ni jom ke Garden pulaks kite try ok ke tak~

 me & Y.E ;)
Fareeda rose kot aku pakai nih beli dah dekat setahun tp jarang pakai..
beli punyalah jauh..tudung ni bentuk bunga rose.tp aku pakai tak mcm bunga pun :") hukhuk

 my lovely kak sherry :)
 kalau bertiga kenalah snap pic cara bergilir ;)

amik menu lebih kurang sama ~ rasa menu tu oklahh sapa agak nak diet bolehlah try mkn kt sini sbb segala-galanya tawar =P lg satu restoran ni tak gunakan beras biasa depa guna brown rice - sbb tulah kot femes kedai ni (?) hmm entahahhh.

 manu kami haritu~

oklah ni dah tgh stanby nak keluar jalan2 cari makan ;)




happy read ;)

12 comments:

Daddy Ziyyad said...

baru bukak tak sampai 2 minggu kan paradigm mall ni?

bunga_rose said...

syoknye asik cuba tempat2 makan yang baru

pnsusu said...

jjcm yg best sangat kan

syariza09 said...

bestnya xtiviti jln2 cr mkn..camaner leh x napak bentuk rose, ada cara2 nk pakai kot

mamyharraz said...

ddyziyyad: a'aa betul tu :)

bunga:kalau ada yg meneman akk mmg laju je keluar :")

pnsusu:mmg best ;)

sya:yelah kot..ada cara nak lilit tp sy tak cekap kot hmm..

miloais milo said...

bestnya sokmo aje jalan2 carik makan....

mamyharraz said...

miloais:makan2 mmg ceriakan hidup :")

Riri Yoorin said...

sedap yer mamy :)

ieda said...

sedapnyeee, bab makan akk suke, nak2 makan ngan kawan2 niee

atty's said...

kat umah mak..mak kty suka masak pakai beras perang..tp kty tak leh nak masuk..caner nak diet..hihihiihi

kakchik@ella said...

maknanya restoran ni cook healthy food. wahhh .. boleh cuba nih. KC pun tak pernah lagi ke Paradigm mall ni.

Softtouch [Hanim] said...

bolehlah kita try p paradigm mall ni...

untung opis akak dkt ngan byk soping complex...sy ounya opis ada the store je..heheee