Wednesday, May 30, 2012

The Little Army ;)

 The Little Army mamy&baba ;)

Askar kecik nih sgt garang tahuk..tak boleh silap sikit mengamuk T___T camnelah ko nak g perang nak oiii kalau sikit salah ko nak mengamuk? haihhh letih mak -__- 

askar nih tak tahan panas tido mlm nak ber ekon huhu pitam mak kau tahuk? rmh baru kami tak de ekon makanya terpaksalah menumpang rmh nenek sbbnya rmh nenek ada ekon -__- tihehe bukan askar kecik ni je tak tahan panas mamy pun sama :") huhuu sabar ehh nnt mamy kira-kira bajet baru boleh kita beli ;P

Minggu ni minggu emosi utk askar kecik dan mamy  nak sesuaikan balik keadaan sebab anty Julie dah balik Labuan :( kami berdua tak puas nak manja-manja dgn kakJulie..semalam askar kecik sibuk cari mana antyJulie...hmm mamy pun sama ...sayu je bila balik rmh semalam sbb teringatkan antyJulie :"( ni yg asyiklah dok servey tiket kapal terbang..nak balik Labuannnnnnnn.....

Bila askar besar (baba) tgk askar kecik dan mamy emosi dia hanya dapat geleng kepala =P
dia pun konfius patutnya dia yg over sedih bukan kami berdua kerana kakJulie kan kakak askar besar :")
sorry askar besar sbb kami berdua terlebih sudah :") kadang mcm terbalik pun ada huhu yelahh emosi askar besar lain..kuat..tak mcm askar kecik dan mamy ~

 Tabikk Hormat :D

 Ini rangsum lebihan askar besar jd dia bwk pulang bg askar kecik dan mamy nikmati ;)
sedap tau..paling suka biskut cicah dgn jem nenas tu..siap pesan kt askar besar kalau ada sila bwk balik lagi sbb sedapppp ;D

Askar besar tu sejak2 ni asyiklah busy sampaikan cuti pun dibekukan..nasib hujung minggu ni dia free jadi bolehlah balik kampung utk selesaikan urusan kenduri utk raikan anak bujang kesayangan kami dunia akhirat iaitu -askar kecik- HARRAZ HAIKAL 
Semoga Allah permudahkan segala apa yg sudah dirancang hendaknya-amin-

happy read ;)

15 comments:

kakcik said...

Dudu2 kakcik pernah makan biskut keras dengan jem tu (tak ingat dah siapa yang beri)... bila baca di sini, macam terasa2 la pulak. :)

♥cikmOt♥ said...

wahh...ni edisi bapak borek, anak rintik ni

mamyharraz said...

sedapkan kakcik.sy suka sgt..dulu kecik2 askar yg bertugas kt kpg bg.. sekarang suami sendiri pulak bagi hehe

rasp said...

memang sedap kalo tidor ber-ekon kan sis hehehehehe

bila dapat cuti tu, kena amik peluang lah kan settlekan apa2 yg patut....

Qhaifa Nur said...

tabik hormat, comel......

sekali dapat cuti lama kan...

Daddy Ziyyad said...

ration askar tu best kan, sesuai kalau nak bawak melacong oversea! ahaha

syariza09 said...

askar kecik ngan mak askar x tahan panas yer, x per pasni askar besar pasangkan ekon

smart jer kakal ngan topi tu

Mama Gee said...

rangsum tu apa yaa....hehee

Riri Yoorin said...

askar kecik askar besar..comel bunyi yea :)

munna said...

comel je kakal tabik hormat.... rangsum tu semua askar dapat ke...

miloais milo said...

iols jugak suker ngan biskut askar tu beb...
dedulu - masa my abah masih dalam army - sokmo aje bawak balik ration yg lebih2 tu

paling suker - susu tepung tu
sedapppppp!~

Fieza79 said...

dulu2 msa kecik penah rasa biskut cicah jem tu..biskut askar org kata msa tu...

amboi si askar kecik tu tido mau ber ekon je ye..ok mamy psg satu..hihii

ieda said...

alorhhh comelnya harraz tuuu ekekek

biskut cicah jem ?? wahh menarik nie dikkk .. nakkk ! .. ;)

ellynadyra said...

ayah aku askar, masa kecik puas mkn ransom!

Softtouch [Hanim] said...

ensemnya little army tu...

rangsum?1st time dgr..rupenya askar punya bekal ye..unik!

rindunya akak n kakal kat kak julie kan..sy pasti kak julie pun rindukan akak sefamily..