Tuesday, May 29, 2012

Selesai bab pertama..

Syukur apa yg dirancang dah pun selesai..paling tak sangka berjaya redah bumi Pahang driving sendiri bawa family kakJulie dari labuan ke Matrik Jengka ;)

Plan asal suami follow tetiba last minit tak boleh follow kami...jadi jalan terbaik redahhh saja =P aku pergi ke Jengka tanpa anak dan suami hmm feel sgtlah gelabah,panik segala..sudahlah kali pertama berjauhan dgn anak namun syukur Allah berikan jalan mudah dan kekuatan -Alhamdulillah berkat kerjasama bersama-sama semua urusan berjaya di selesaikan~

Luang masa 4 hari bersama-sama kakak ipar tersayang adalah waktu yg paling berharga..mood sedih aku dan kakJulie bergabung bersama dan kami berdua jadi KUAT! love u kakak..aku sedih sebab terpaksa tinggalkan Harraz kt KL..KakJulie pula sedih sbb kena berpisah dgn anak bongsu kesayangan -Andrew- lanjutkan pelajaran kt Matrik Jengka~

Kehidupan beginilah kan..kena berkorban berpisah sementara..utk sebuah kehidupan yg lebih baik.

Dan hari ni sekali lagi mood down sbb kakJulie&husbennya dah return back ke Labuan -flight 7am pg tadi :(

sedih
sedihhhh

Ya Allah berikanku kekuatan utk tangani rasa sedih ini :'(

kakak..i love u so much!so much!

happy read ;)

3 comments:

Fieza79 said...

perpisahan yg sementara tu biasa nya sgt menyedih kan..ntah bila lagi dpt bersua kan...

fieza pun suka feeling2 sedih lau bila sekali berkumpul adik beradik tetiba smpai masa nya kena berpisah ikut haluan msg2...huu sedihh

kakcik said...

InsyaAllah pertemuan seterusnya akan ada lagi nanti. :)

mamyharraz said...

fieza:kan...awk pun boleh rasa feel yg sy rasa skrg ni :"(

nak tumpang bahu :"(

kakcik:amin..Insyaallah.