Thursday, May 17, 2012

Selesai

Syukur Alhamdulillah semua urusan pindah-memindah dah selesai :)

Kemas-mengemas pun dah selesai pheww legaaaaa~ bab rumah baru so far hati ini gembira tak terkata ;) yg penting dekat dgn mak :D bestnyaaaa lahaiii..jarak nak ulang alik rmh mak cuma 5 minit jew :")

~bab ofis pun dah selesai..tempat duduk baru dah dapat..Alhamdulillah sgt suka dgn perubahan ini..walau ada percanggahan sikitttttt pejamkan mata je lahhh tak yah berat-beratkan otak nak fikir~ tadi last berkemas dan esok baru boss baru arahkan start work kt tempat baru memasing..terseksa hidup tanpa talian internet selama 4 hari!! -

 hari ni walau dah selesai kemas tp dilarang keras  buat keje ofis mengikut feng shui deme....hmm apa-apalah labuuu part tu aku tak amik port org ckp jgn buat keje ai ok jew ;P owhh lagi satu mengikut feng shui deme lagi esok semua staf dibenarkan berada kawasan pejabat selepas jam 9.30 pagi! biasa masuk jam 8.30 pun aku selalu lambat :P hewheww ikut jelaaaa kannn aku lagi suka dahlah hari2 lambat tetiba diarahkan dtg lambat bergandalah aku suka :P hehee

ok,stop sini dulu...nak layan citer tom&jerry dgn kakal ;P

tata :)

happy read ;)

10 comments:

syariza09 said...

legaaa, smuanya dh selesai. Senang sikit pasni coz dh dekat ngan family, xder la terkejar2 lagi.

Mcm best pula dpt arahan camtu kan, x yah wat keje, dtg lmbt, sy pon suka :)

miloais milo said...

boleh datang lambat dengan keberaran amat best...
bila lah opis iols nak buat camtu eh???
hak hak hak

rasp said...

memang lega bila dah settle pindah pindah semua....
memang heavan lah bila diarahkan datang lambat....
nak gak i dapat arahan cenggitu hehehehe...

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

wah bestnyer datang kejer 9.30...saya kene masuk 7.30 huhu

-Sara- said...

waa sekaligus pindahnya yee..hehe..nnt jgn lupa tampal pic umah baru n opis bru :)

Mimy Hamid said...

follow fwngshui depa..senang banyak nampak hihih masuk lambat best tu

ellynadyra said...

feng shui ye, ikut je le janji best

ariana said...

bestnya dok dkt ngan mak ye..rmh baru, tmpt keje pun baru ye..slmt menyesuaikan diri ditempat baru ye yatie..:)

ieda said...

alhamdulillah , yg penting dekat kan dik

hurmm lepas nie kalau ada apa2 x lah susah hati sgt kan .. ;)

atty's said...

patut ler lama dah x nampak..bzios rupanya