Sunday, June 3, 2012

Steambot dgn family ;)

 Minggu lepas cikngah&pakngah belanja steambot ;)
Kebetulan suami ngam-ngam habis kursus maka meriahlah dinner steambot kami malam tu :)
acu mcm biasalah tak ikut..jiwa muda mana mau joint kami kami yg dah tua ni =P kehkeh..lagi pun acu tu banyak benar tak mkn..jd dia dok rmh mkn nasik goreng daging merah sajalah ;)

 cikngah show-off baju baru beli kt thepoplook.
cantik.terus aku jeles huhuu biasalah kalau berjumpa salah sorang ada benda baru mesti jeles ;P 
mamy tak de baju baru,tudung baru...jadi pakai jelah apa yg ada T__T

 cikngah dan abg ipar yg makin kurus ;P
kurus tp makan kussss semangat...patutlah bini dia gemoks HAHA ada kaitan ke kalau suami makan banyak bini yg jadi gemok =P hehe
 Abg askar yg baru balik dari hutan ;P
muka pasrah jew ~
 Sorry,akk kalau bergambar mmg begini :")
malam tu puas makan ketam! fresh..isi pun tebal..
 anak bujang busyuk masyam tak suka bergambar..
kena tarik paksa cepat2 suruh cikngah snap-lepas bergambar haku kena tumbuk T_T
nice kan?
 mak-ayah kesayangan :)
redha dgn perangai anak-menantu-cucunya ;)
sayang mak ayah dunia akhirat.
Puasa ni kita booked satu hari yg sesuai berbuka kt luar sesama yeh :)
 cucu merajuk lettewww ;P
mak budak baju hijau tu kalau dah makan mmg terus hilang ingatan T___T
 sayang mereka semua :)
 terima kasih cikngah&pakngah belanja kami makan malam tu :)
nanti rezeki lebih kami pulak take turn belanja k ;)
 LOVE!
time ni bincang-bincang nak balik ikut jalan mana..
nak follow sapa..hehe sekali panggil suruh pandang kamera laju je masing2 ;)
Harraz Haikal je tak layan..dia lebih suka kemas kerusi tu hehe..

Terima Kasih sekali lagi cikngah&pakngah ;)

happy read ;)

10 comments:

atty's said...

adoi..ni yg buatteringin gak makan steamboat.

Daddy Ziyyad said...

kat mana steambot ni? ada ketam besar!

mamyharraz said...

kty:hehe ni mmg nak kena pegi tu ;)

daddyZ: kt PJ

miloais milo said...

lama nya iols tak makan stimbot...

bunga_rose said...

ketam... sedapnyeee..

harraz sama perangai dengan kimi, dah tak suka bergambar sangat dah.. diorang feeling2 dah beso le tu haahah

syariza09 said...

murah rezeki cik ngah. dh lama sy x rasa kenikmatan steamboat ni..best pulak tu dpt mkn ketam gemuks..

pasal somi makan banyak bini gemok tu ada kaitan kot. sama la kes ngan saya.

ieda said...

wahh sedap nyee dpt makan ketam fresh layie .. yumx3 .. nak2 makan ramai2 satu family , ada org belanja layiee ;)

rasp said...

yummy sedapnya layan steamboat...
nak nak kalo makan ramai2 gini kan...
lagi menyelerakan :D

kids nie nak nak kalo boys ...
dah besar sgt tak suka nak bergambar kannnn....
cam my son aqua lah....
susah bebenor nak amik gambar tau dgn dia...

ariana said...

Tumpang seronok tgk hepi family...:)
sedapnya ketam..semua pun nmpk sedaplah..
tak sangka kecil2 dh pandai jual mahal kakal tu ye..tak mau bergambar..hehe

Mama Gee said...

dapnyaa tgk ketamm tu........terliooo....