Thursday, April 26, 2012

Birthday Harraz 1 - 3


 Harraz Haikal di lahirkan 1 Mei 2008
berkongsi tarikh dgn baba tersayang ;)
Jom kita imbas kenangan indah mamy & baba hadiahkan utk Harraz~
Entry utk baba mamy buat lain hari ok ;)

Namun disebabkan tarikh dikongsi maka baba kita ketepikan utk raikan =P
kita fokuskan rai birthday sekecik yg menjadi pujaan hati semorang dlm rmh ;)

BIRTHDAY 1 TAHUN

McDonald's Jalan Pahang & Rumah Damansara Damai -
sambut 2 kali hari yg berbeza
 Time bergambar ni baba sibuk berborak + merokok kt bwh...jd dia takdelah dlm pic ni..
lupa nak bergambar dgn baba huhu...mamy mmg gitu..kalau eksaited laki pun haku lupee =P
 cup cake cute ni order kt MONA
kot sapa2 nak try mmg di rekemen sgtlah sedap secute cup cake ni.
baru-baru ni cikngah ada repet order utk anivesari dia.sedap..rasa tak berubah ;)

Pic bawah ni pun berdua je dgn kakal.
try cari pic dgn baba tak jumpa..yelah dah lama..jd aku lupa mana letak file tu..
Tempah kek angka satu kt Kedai Kek Bukit Idaman Selayang - 013-3727755
Harga kek ni 2 tahun lepas RM95

BIRTHDAY KE 2 TAHUN

HOLIDAY AT MEDAN,INDONESIA
Order coklat kt kawan pejabat  - kak rose
Harraz happy dapat coklat ada pic katon cars

pack dlm goodie bag dan pass kt jiran2 terdekat :)

Ulang tahun ke 2 tak sambut sbb mamy bawak kakal holiday kt Medan,Indonesia.
Kali ni holiday pun with-out baba..
baba kakal tu busy memanjang sbb tu payah nak together-gether sama dgn kami..
on-off lg bertudung =P 
Masa ni puas mamy shopping tudung kt pasar ikan Medan. 
Sampai skrg dok pakai tudung bawal yg dekat 30 helai beli kt Medan nih ;)
sapa g Medan jgn lupa beli tudung bawal yg kerawang2 kt KL RM90 kt sana boleh dapat RM15!!
sila percaya...sbb semua tudung bawal yg aku pakai skrg made in Medan ;)

Holohhhhh tiutttnya anak mamy nih :")
Walau baba tak joint kami..tp babalah banyak sponser belanja utk kami dua beranak :D
TQ suami ;)


BIRTHDAY KE 3 TAHUN

PORT KLANG & RMH NENEK
Birthday harraz ke 3 tahun pun tanpa baba disisi ..
sbbnya baba on misi kat Lebanon selama 9 bulan.

Kek tempah kt kwn sekolah mamy - Samawati

Kebetulan mak sedara ada buat kenduri..jd tumpang buat Birthday harraz kt situ
-Port Klang-
janji anak happy mamy lagiiiii happy berganda :D

Masa ni kt rmh nenek..saja belikan kakal kek lg sekali..pastu panggil ank jiran terdekat makan kek dan makan ringan sama-sama kakal ;) happy sgt ada kwn nyanyikan happy birthday kt dia =P
Tiada yg indah melainkan tgk ank sendiri gembira dan tersenyum :)
mamy&baba sebolehnya nak happykan awk Harraz Haikal.
semoga Allah beri panjang umur,murah rezeki dan diberikan kesihatan yg baik utkmu sayang.

Doa mamy & baba tak pernah jemu utk mu anak :)

utk 1 Mei birthday Harraz mamy dan baba awalkan sambutan pada 28/4/2012 Sabtu ni sebenarnya tiada perancangan besar2 pun sekadar gembirakan anak.. sebabnya 30/4/2012 baba lapor diri masuk kursus selama sebulan -rezeki anak juga baba naik kursus kali ni.Alhamdulilah :)


happy read ;)

13 comments:

ratusiput said...

anak2 mmg happy kan walaupun hanya sambutan kecil.dorang dah cukup excited janji ada kek n nyanyi2.skang dh skolah lg senang.pack goodies bag buatkan kek antar skolah.jimat :)

mamyharraz said...

ratu : betul tu.ada kek dah cukup.nnt kakal dah sekolah bolehlah buat mcmtu (pack goodies)

:: Mrs.Eady :: said...

waahh..meriah!!

GreenJade said...

wish advance betday to Harraz..moga jd anak yg soleh n kebanggaan keluarga selalu ya..don notti2 tau..

ohh sebulan..lama tu mama..Alhamdulillah rezki anak isteri :) tk care yea :)

mamyharraz said...

mrseady: alhamdulillah :)

GreenJade : tq utk wish..nnt sy sampaikan kt Harraz :)

Mimy Hamid said...

comel nya kakal masa setahun..rasa nak peluk gomol je...comel tul

rasp said...

Iyelah sis....
tak kisahlah kita sambut secara kecil ker, sederhana ker or besar2an...
asalkan anak kita gumbira...
dah memadaikan....

happy pre-birthday haikal...
smoga menjadi anak yg soleh ya...

wahida said...

yg penting anak kita hepi kan nok...

sambut beday kat Medan yg best tu...
:p

miloais milo said...

happy birthday buat haikal..
moga sihat selalu - anak kesayangan ni...

ct rahani said...

bestnya besday harraz jatuh masa public holiday..s enang nak celebrate.. :)

btw.. happy besday in advance utk harraz.. semoga menjadi anak yg berjaya dunia akhirat.. amin..

ieda said...

semoga qaqal akan jadi anak soleh dan menyintai ibu dan bapanya sepenuh jiwa , akk doakan agar segala doa yg dilimpahkan yati buat haikal dimakbulkan allahhh
aminnnnnnnnnnnnnnnn :))

johari said...

bday anak sy tahun lepas (1 tahun ) kek angka 1 tu harganya dh RM120 dh.. rasa xla sedap mane pun

Softtouch [Hanim] said...

seronok nya kakal..meriah birthday dia....betul xde apa yg gembira seain dr tgk anak gembira kak...hepy birthday kakal syg....