Tuesday, October 16, 2012

Bonanza Sushi King!

Siapa suka sushi mesti tau hari Bonanza RM2 sudah ON! 15oct-18oct ;)

Syarat nak masuk mestilah ada kad ahli sushi king maksimum 5 person 1 kad .. dan masa utk menikmati bonanza ni 45minit sahaja ;)

Dah nama pun bonanza mestilah dapat sambutan dr peminat sushi..jd kalau nak makan kenalah bertabah beratur .. kalau nasib baik teruslah ko dpt tempat duduk ..menu pula ada yg mahal/harga biasa-biasa..pandai2lah pilih ;)

 Jadi , lunch td aku dan my best fren waiye telah ke Giant Kelana Jaya utk menikmati Bonanza Sushi King ;) bernasib baik..sampai je tak payah beratur terus dapat tempat :D

Sushi yg sedang me round-round belakang kami tu semua RM2 utk per plate !!! murah tau.. raw salmon yg kebiasaan mahal .. hari bonanza ni dptlah harga murah ;)

13 plate kami berdua belasah ;) hehe  best! tp yg tak best aku duduk sebelah cik kak yg mulut dia dok membebel kondem org lain yg tgh makan .. asyik komplen org tu mkn begitu begini..hmm cik kak..situasi mcmni biasa kalau berlaku dlm keadaan bonanza atau festival kalau nak selesa pegilah mkn kt hotel 10 bintang!! ..kot ye pun tak puas hati dgn cara org lain cer diam dan tgk je tak boleh kew? huhu

apapun selamat besushi ye korang..kalau jumpa  lg cik kak tu tolong lepuk kan on behalf ai yeh ;P td aku kekenyang tak sempat nak lepuk dia bihihiiiiii

happy read ;)

18 comments:

Daddy Ziyyad said...

saya tak pernah makan sushi king...errrr RM2 utk semua sekali, atau setiap sushi?

mamyharraz said...

daddy ziyyad: RM2 utk per plate.

Kesuma Angsana said...

sayangnyer KA x suka makanan japang ni hehehe

Nieyl said...

amboi...suke la yea...:)

Qhaifa Nur said...

ada kad ahli rupanya...

Maiyah said...

skali je mkn sushi
cecah yg pedas wrna hijau
ntah ape nmanya
mnganga mulut hehe

Fieza79 said...

jakun nya fieza ni tk penah mkn sushi..huhuu tgk je lah...nk try ntah bila lah nk try..tgk sudah laa..haha

LiYa HaNiF :: said...

hmmm liya tak berapa minat sushi king nie.. tk berapa leh masuk kat anak tekak nie... hihi

munna said...
This comment has been removed by the author.
munna said...

aiseymen...munna takde kad ahli lah.. ruginya

AiNuN FaUzI said...

Murah giler kalau RM2 per plate kak!! Patut laaa akak makan dgn kawan akak tu sampai 13 plates!!!

Untuk cik kak yg kuat ngomel tuh, sumbat je pinggan sushi tu lam mulut die.. Bese mulut tuh ngata kt org!!! (erkkkk!! emo sekejap)

wahida said...

la...murahnya nok...rm2 je per plate...mesti ramai yg serbu ni...

lieyalatif said...

wah akak dah terjah dahh yeak...lor kak sikit no mkn 13 pinggan berdua tu kak heheheeh.....

ape yg penting puas hati sbb dpt murah kan kak.....kite tgk pinggan akak pun dah terliur2 ni tauuu....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah banyak untung la..makan sushi sampai puas hehehe

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

errm best2 berbonanza ngan sushi...

ieda said...

wahhhh menikmati betul niee dik ..
akak suke gak .. kalau ada peluang macam nie , rasanya nak cuba semua ;))

adehh ada gakl org komplen macam tuu ?? aduhhh kepoci betul makcik tuu ekek ;))

baby lydia said...

salam kenal dya follower sini iyer..

norhidana said...

waaaaaaaaaa bestnyer, pttlah aritu nmpak ramai gile org beratur kt sushi king eon au...