Tuesday, October 2, 2012

Pancur Hitam - Labuan

Selain makan-makan , kalau sampai Labuan wajib singgah  pantai ! cantik sgt pemandangan laut luas terbentang ~ borak-borak dgn family tersayang  bersaksikan ombak aduhaiiii bestttnya hidup ;) - camane aku tak rindukan Labuan..sebab suasana kt sana Indah sgt..

Sangat-sangat rindu~ rindu family , rindu suasana sana ..


Pantai Pancur Hitam , Labuan
Kat pantai ni boleh kalau nak ada kan bbq - tempat bbq dah siap tersedia kat tempat yg tersedia - kami ptg tu cuma riadah biasa-biasa je sambil minum-minum petang ;)

duduk lepak-lepak mengadap lautan luas ~ ohhh rindunya nak balik sana~

walaupun pantai tu tak jernih tp aku pedulik apa janji pantai tu sudah buat aku terkagum-kagum :")

Bila nampak pantai terus feeling romantika diamor :") tihehe

Harraz anty Fel dia layan main buai - gelongsor bagai..mamy nak rehatkan mata tgk lautan luas ;)

Anak-anak buah makcik yati yg manja..

Mak mertua sy yg comel - kemain baba jd mandur kt tepi tu hehe
Dah puas ambil angin laut , singgah basahkan tekak minum-minum - ambil kelapa segar :)

terpaksa duduk jauh sbb kamikan ramai ~


Duduk sambil bincang menu makan malam pulak - disebabkan tak plan nak bbq kt pantai kami buat plan ber bbq malam tu kt rmh kak Julie - ohh bila taip entry ni hati sgt rindukan family's in law ya sangat-sangat rindu~

happy read ;)

11 comments:

Riri Yoorin said...

ooo romantica de amour mumy ngn baba harraz

Daddy Ziyyad said...

bulan Nov ni mak mertua & makcik2 wife saya ke Labuan...maybe saya pun nak join lah macam ni..hihihi

:: Mrs.Eady :: said...

huwaa....kamu buatkan ku rindukan LABUAN!!

Kakcik Nur said...

Berlainan bangsa dan agama bukanlah halangan untuk bermesra, apatah lagi setelah menjadi ahli keluarga. :)

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

happynyer....air kelaper tu cam best ...tambah2 minum reramai cam tu..seronok sangat dapat berkumpul kan...

Lyaa Suriany said...

labuannnnn, bila ntah nak sampai ni..

akk,

kt pantai pun skin still maintain cantik lg.
kalau lya ni
habis la kena sunburn

wahida said...

aku teringin nak sampai labuan...

Nong Andy said...

hohoho.. pancur hitam... nda jauh dari UMS..


aku pun rindu.. tanah kelahiran yang sudah lama di tinggalkan.

♥ Wina ♥ said...

wahhh bestnye..

Encik Zaharin said...

wow romantikadeamore...

Mimy Hamid said...

family in law yati sporting :))