Monday, October 1, 2012

5 tahun

Alhamdulillah ikatan perkahwinan dah pun masuk usia 5 tahun.Syukur semoga ikatan yg dibina ini akan kekal selama jasad dikandung badan.amin.

Terima kasih suami kerana menerima diri ini seadanya...walau kita tak bercinta bagai romeo dan juliet tabur madah dan janji sy bahagia dan bersyukur dipertemukan dgn abg yg Ikhlas utk jadikan sy sebagai isteri yg sah :)

 Alhamdulillah...cinta selepas kahwin itu lebih indah :")

 24/8/12 hari tu ada post entry sbb dapat seprais kek! ter malu-malu jew sbb sebelum ni mana pernah sambut-sambut ..takat belanja minum kopi tu ada...tp kek-kek seprais mmg takde =P

baik aku..baik suami sama je..mana reti nak seprais2 nih...hehe aku kalau nak hadiah sound direct jer..takde harapkan kejutan bagai nih...contoh nak gelang ke...direct je bgtau "abg,duit bonus awk nnt belikan sy gelang emas tau"! ~ nada mcm bagi arahan gittewww ;)

 Berjodohnya kami tertutuplah cerita lama - bila buka cerita baru Alhamdulillah Bahagia itu milik aku :)
Syukur punya suami yg baik - dikurniakan seorg anak - dikelilingi keluarga mertua yg penuh kasih dan sayang - Terima kasih Allah- sesungguhnya aku amat hargai apa yg aku miliki sekarang :)

Bulan ogos kali ni dapat 2 kek sempena anivesary :) terima kasih family in law kerana selalu bahagiakan hati saya :)
 mereka yg selalu sy rindui....jauh dimata dekat dihati ~

 Dapat kek kegemaran aku - yogurt fruit cheese! lazatnyaaaaa
 cair dimulut ~

Bulan 11 ni harijadi sendiri ada ke nak bg kejutan lagi (?) hewhew
c.c note : utk abg askar =P


happy read ;)

14 comments:

Kakcik Nur said...

Semoga berbahagia bersama selamanya. :)

Daddy Ziyyad said...

Happy Anniversary :)

Moga berkekalan hingga ke dalam syurga

:: Mrs.Eady :: said...

Selamat Ulangtahun yg ke-5 kawanku :)

semoga terus berkekalan berbahagia sehingga ke JannahNya,amin ~

mama_saly said...

slmt ulg tahun ke-5...
suka baca entry ats tu...

smoga kekal bahagia hgga ke syurga...:)

♥ Wina ♥ said...

happy 5th anniversary and wishing you many more years to come ;-)

bestnye dapat surpriseeee!

Bazilah (^0^) said...

happy anniversary kak :) bestnye dpt sepraissss hehe

Nai @ TPJ said...

Happy Anniversary, awak... Selamat la hendaknya dunia akhirat. Ameeeen...

mummY daniSha said...

hepi annV!

Rasp said...

happy anniversary sis...
smoga berbahgia hingga akhir hayat....

senang kalo sound direct nie sis...
dpt hadiah apa yg kita nak...
takder lah membazir sgt kalo dpt hadiah yg kita kurang minat kan...
tapi tu laaaa takder lak elemen serprise tu....

Nong Andy said...

wah.. tahniah ya :D

semoga bahagia sampai ke akhir hayat :D

Softtouch [Hanim] said...

hepy anniversary kak.....smg bahagia2 selalu...

Akak n abg Sama mcm sy n asben ..xde seprise2 ....mmg xreti.....kalu nak cakap je....kalu Ada duit lebih adalah kalu xde duk diam2....hehehehe...

Nieyl said...

Hepi Anniversary akak...:)

Mrs. Norrie said...

wow sonoknya...org lain yg suprisekan...

atty's said...

kty doakan kalian berdua bahagia selamanya.amin