Monday, October 15, 2012

Lunch Sushi King

6/10/2012

Masa cuti raya hari tu ingat nak lepak-lepak makan kt sushi kat One Borneo KK sekali masa tak cukup .. jadi kita repet kt Semenanjung makan sushi together-gether ;)

Happy sangat sbb dua mak joint mak (sendiri) dan mama (mak mertua) plus happy adanya kakJulie dan Felicia :)

Makan Sushi kat Jusco Kepong .. sebelum makan sempatlah mereka shopping baju kt sana..kemain banyak menyoping nasib masa balik hari tu luggage tak kena tambah bayar hehe..

alahai rindunya kt kamu semua.. masa aku masukkan pic ni nak buat entry aku stop jap call diorg kt Labuan rindu sgt.. kemain meriah kejap mama pass call kt kakak kejap kakak pass call kt mama so cuteeeeeee
 Ini sebahagian je menu kami..yg pasti memang kaw-kaw punya order..nashioko salmon tu ntah berapa piring kami telan sebab sedap!!! kegemaran semua for ever ;)
 Felicia adik ipar sayang :) axen tgh protes nak minum milo hehe yg harraz dah tumbang baring sbb tetiba jer demam..nasib kejap je demam harraz balik tu bagi ubat terus kebah..
Yang penting lunch sushi hari tu mmg best :) mak pun suka sbb ada takoyaki mama pulak mmg mknanan dia jd ok lah kan.kakjulie sayang pun suka..aku ni melayu asli tp tekak jenis semua benda boleh telan hewhew pastu org komen kt fesbuk "sihatnya ko yati" dan dan haku sentap -__________- pftttt sgt tak menjaga hatiku ~

15oct - 18oct ada Bonanza RM2 sushi king  nnt akan nampaklah aku kt sushi bila tiba lunch time ;P

Habis je kisah lunch esok2 sambung kisah dinner pulak ;)


happy read ;)

14 comments:

fiza said...

Tak reti lah nak makan sushi. Pernah try, tapi tak tertelan dek tekak.

lieyalatif said...

Uihhhhhh peberet lieya ni kak....lagi2 sashimi ngan hana sushi....adoi kak terliur tgk takoyaki ngan salmon nishoku tuuuuuu....berpinggan2 lieya leh telan kak....slurppppp...

Tapi tulaaa lieya kalo nak mkn sushi kene gi ngan member opis je sbb en laki kurenggggg huhuhuhuh

norhidana said...

perkh bestnyer... sume menu akak minat, sedap tul tokiyaki ngn sasimi tuh...

bestlah ramai geng time mkn kn

Tihara said...

as salam
akak tk penah lagi try sushi mushi ni tp kalau donashi tu penah la try.. :)

mamyharraz said...

fiza: ada yg menu goreng2 kalau tak suka yg raw ;)

lieya: hasben akk pun tak minat sushi..biasa kalau nak enjoy mkn dgn kwn2 ni kebetulan family-in law dtg bolehlah together2..nishoku mmg terbaik kan lieya :)

norhidana: mmg best kalau ada geng makan lg bertambah pinggan tu dlm tak sedar hihi

Tihara: walaikummsalam, hehe sedap kak sushi mushi ni :D

Nieyl said...

alamak...nieyl blm try lg makan sushi nie..hihi~

mamyharraz said...

nieyl:trylah nnt :)

AiNuN FaUzI said...

Meriah tengok akak se-family ni... =)

Rasp said...

bila makan ramai2 dgn famili...
lagi berselera makan kan sis...
paberet i tu sushi TAPI
my famili yg lain tak suka...
except for my son...
so kena lah tunggu dia balik asrama baru ada geng nak layan...

wahida said...

benda yg aku tak boleh nak telan...huhu...sian aku, tekak melayu asli kekdahnya...


siapa yg buat ko bikin sentap tu hah? amboi, cantiknya ayat dia...grrrrrr!!
(aku lak yg emo)

Qhaifa Nur said...

selalu kalau teringin beli saja..
nak makan sini tak lagi...byk pilihan lah....

ieda said...

wah sedap nyeee dikk
makan sushi ramai2 nie
kalau reti makan memang syok .. semua boleh layan kan ;)

syariza09 said...

wooo....mmg x menjaga hati tul..jgn sentap lama2 yer

meriah meja makan tu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah meriahnyer,,,,ramai2 g mkn shushi besh2 hehe