Sunday, October 7, 2012

rasa..

 7/10/12

copy paste status dari fb..
  
Rasa happy bila saat mama,kakjulie fel dan axen letak beg dlm rmh ni - skrg sedihnyaaaaa tgk diorang semua packing brg nak balik labuan ":(

- bertemu dan berpisah adat manusia biasa hilang dimata tapi dihati tetap ada..


"Aduh..teruknya rasa mcm putus cinta .. Sedih my family in law dah pulang.. Sunyi rmh sesunyi hati aku ~
syukur mother in law , kakjulie ,fel dan axen dah selamat tiba di Labuan".


Semalam sedih ..bila balik dari airport masuk je rmh.. alahai sunyinya..sekejap je kan masa itu berlalu~ namun aku bersyukur walau masa itu singkat kami dapat berkumpul dan gembira sgt :)

Terima kasih Allah berikanku rasa bahagia ini - bersama family sendiri dan family in law - Syukran..Syukur.

happy read ;)

26 comments:

AiNuN FaUzI said...

Xpe kak.. Nanti ada masa akak holiday jumpa dorang lagi.. Doakan dorang sehat sentiasa okehhh!!!

:: Mrs.Eady :: said...

sedih kan?saya masa nak balik ke kl rasa mcm nak nangis!

lieyalatif said...

alahai...lieya plak yg sedey same ni kak...ye laa, dari suasana kecoh2 riuh2....ni dah sunyi balik....

insyaallah kak, ade mase nanti sure dpt ulang balik kenangan nieh.....tuggu cuti panjang nanti leh gether2 balik kak yeak....

Riri Yoorin said...

alahai sabar yeeee

norhidana said...

jgn sedih2... ada rezeki berjmpa lg... kalu tak berjumpa di alam maya je

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

jgn sedih2 yer....nanti boleh jumpa lg :)

Rasp said...

bila dorang ada tak lah sunyi sangat kan sis....
takpe takpe...
nanti u amik cuti pergi kat dorang lak :)

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

jangan sedey2 k...

syariza09 said...

x moh sedih2 mammy, nanti dorang susah hati plak..rasanya dorang pun hepi bila mamy bri layanan terbaik kt dorang

Kesuma Angsana said...

jgn sedih dah jadi adat kan !

fiza said...

Biasalah tu...adat bertemu dan berpisah. Nanti ada rejeki bley jumpa lagi. Jgn sedih2 ye MH.

Daddy Ziyyad said...

tak mengapa...kita doakan semoga boleh selalu bertemu lepas ni :)

izzah said...

Salam kenal..
Brtemu dan brpisah akn jd satu memori yg terindah...xpe,nnti leh ketemu lg..:-)

maszmadi said...

walau sekejap, tapi seronok kan.. moga dibei kesempatan untuk bertemu semula...

Rosidah Binti Muhamad said...

Biasa mcm tukan..bila dah kumpul reramai seronok sgt. Tapi bila nak balik memasing dah sedih giler..huhuhu..insyaallah akan ada pertemuan lagi...

NEKCIK said...

salam mammyharraz..nekcik suka tengok anak anak yang baik melayan keluarga mertua...syukur Allah limpahkan kasih sayang

Fieza79 said...

Suka tgk fmly in law mamy yg rapat sgt2...mngkin jauh tp slu dkt d hti kn..

Fieza79 said...

Suka tgk fmly in law mamy yg rapat sgt2...mngkin jauh tp slu dkt d hti kn..

ieda said...

aduhh memang rasa sunyii .. nak2 bila mereka lama bercuti kan .. yelah nak buat macam mana .. lepas nie yati pula balik labuan ye dikk
x mo sedih2 ;)

atty's said...

kty pun mggu ni rasa sunyi,mggu lepas hirukpikuk,sbb duk rumah mak,sambil jdk babysister

NM02 said...

begitulah mak ayah kita rasa tatkala anak2 sudah berumahtangga...

oh...kasihan pada mak!

Ros said...

Salam ziarah...

wahida said...

aku pun tumpang sedih...ye lah..dah seronok sama2, tetiba semua dah balik...mmg terasa sgt sunyinya...huhu...

Mimy Hamid said...

yati ni baik dan mesra sebab tu sangat rapat dengan in law...itu yang saya kenal awak la :))

Cho Zila said...

ala sedihnyer... memang terasa...

munna said...

jgn sedih2 ye..... mmg terasa bila nak berpisah dgn org yg rapat dgn kita