Tuesday, October 23, 2012

Noir Orange

2 minggu lepas cikngah ada post kt fb bgtau nak makan biskut ..biskut nih kak Julie bagi kt cikngah masa diorg dtg sini hari tu.. jadinya biskut ni kakJulie beli kt Labuan.

Siap pergi cari kt kompleks tp tak ada..tak mo brand lain.. nak brand tu jugak!

Sampaikan aku pun dah ter liur -liur nak rasa apa sedap sgt biskut ni ?




Ok..nnt anak buah balik ke Labuan bulan 11 nih nak kirim - tak sabar nak rasa biskut nih.. atau ada yg tau biskut ni jual kat mana ? tolong bgtau saya ya :D

Soalan tentang tiket flight ke disneyland tu : wahida dan kakieda , sy beli bukan masa promo pilih date terus booked utk pergi dan balik tiket flight RM645 seorang .. harap info ni boleh membantu ;)

happy read ;)

7 comments:

IDAZS said...

kat airport ada biasanya.

Daddy Ziyyad said...

biskut loacker ni mmg sedap..kat klia ada jual kalau tak silap

:: Mrs.Eady :: said...

nak ikut pegi disneyland!!!

fiza said...

Trus mengidam tgk biskut tu.

Kesuma Angsana said...

betul tu kat apt2 biasa ade ni !

Nong Andy said...

dah dekat 10 tahun tak jejak Labuan tanah tumpah darahku itu :(

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

tak pernah makan biskut ni...biskut loaker semestinya sedap ..selalu kalau coklat gini biasa saya pergi beli kat masjid india dekat ngan semua house tu tak silap nama kedai nyer hanifaa semua jenis biskut dan ceklat ader...