Tuesday, July 26, 2011

Belanga

Sebelum dtg bulan puasa Boss mesti bwk anak-anak kecik dia pegi makan-makan ;) kira dah mcm rutin lah.. nak puasa dia belanja..dia nak p oversea lama2 pun dia belanja kami siap2 ;)
org belanja mestilah best..

Kali ni pilihan tempat dia yg choose..sukatilah mana dia nak bwk..ai follow jer ;)
tempatnya restoran Belanga SS2 PJ..konsep mknan campur2..tak masuk byk pic kt sini sbb nak cepat =P yelah kan esok mamy cuti..jd harini semua benda nak buat...pic lelebih ada kt FB.

Sejak jatuh sakit haritu mcm tak lalu nak telan nasik..jd pilih mee bandung ;) ok,tak silap pilih mmg sedapss boleh rekemen kot sesaper nak try mkn ;) nampak air mamy tuh? yg tu pun sedapssss.. :D harga mee bandung tu dlm 13.90 kot tak silap..air tu pulak 7.90.

Okey nak tuntut lg satu janji yg mahu belanja mamy & the gang ;) haritu dia dtg mamy mc.. skrg dah sihat dia tak muncul pulekk..takpe kita tunggu minggu ni hehehhh..
ni mknan masing belum sampai cepat2 suruh staff tu snap =P
ok habis dah citer mkn2 sebelum bulan puasa menjelang :)

27/7 baba sampai dlm 10.30pagi kt kem tentera udara subang :)


happy read ;)

10 comments:

~izan~ said...

kaka,makin berseri2 tau...cik abg balik hari ni kan..slmt bergembira kak.seronok dpt puasa dgn org tersayang kan...

izan tumpang hepi utk akak n kakal..muah!~

hyazz said...

makan la puas puas yer...hehee

sha a.s said...

belanga yg biase sha mkn kt mid valley nk ke gardens tu....

syariza09 said...

sempat lg suruh staff snap...mula2 tgk pic mmg tertarik tgk air yg marbeles tu

makdara TERdiva said...

tengah berfikir2 ni..
nak mkn kat mana b4 ramadhan..thehehe

Mimy Hamid said...

mee bandung dan air nya telah manambat selera tekak ku...belanga mid valley ada kot

wahida said...

pernah mkn belanga kat midvalley..mmg sedap!!

Softtouch [Hanim] said...

sy mmg suka mee bandung kak...bestnya bos blanja sblum puasa..bos sy bila raya cina br belanja tu pun tgk mood dia...

nnti kami2 yg melayu(pompuan) pun nak buat mkn2, potluck gitu

mamyharraz said...

izan: tq u make me smile ;)

hyazz: mkn byk mana tetap tak puas =P

sha:menu dia not bad kan ;)

sya: sempattt kalau tak takde modal nak buat entry hehe :)

makdara: try belanga pun ok makdara :)

mimy:mee bandung ni consider sedapss nnt boleh awk try ;)

wahida : kannn :)

hanim: potluck bestt tu.
boss akk ni rajin belanja kami pun pelik tp ok jugak kami pun hepi hehe

Kalamhati said...

waaah!bestnyeee..

jom tgk update gathering kita aritu..=)