Wednesday, July 13, 2011

sushi lagi?

Kelmarin sushi lagi.

eh,

semalam pun mkn sushi jugak sensorang =P

Ok, nak citer kelmarin. setelah berbulan-bulan tak jumpa akhirnya bertemu juga cik riri ni haaa..winduuu kt dia..selalu dok ber twittt jer.. camner nak buat..cik riri selalu bizi..jd kelmarin bila mamy twit status mahu mkn laksa kt MV...cikriri bg respon nak temankan :D hepiii hepiii :) ow ya cikriri pun ada blog :D

Sebelum mkn kt sushi nih..kami dah tibai mkn asam laksa =P hehee kiranya balas dendam jadi kelmarin mmg enjoy mkn.gosip.mkn.gosip.mkn.gosip ulang sampailah lewat mlm ;)
Banyak cerita nak dikongsi ;) rasa cepat je masa berlalu..2-3 jam apalah sgt..tp oklah sekurangnya masa yg ada mamy&cik riri guna sebaik mungkin..berseri-seri cikriri skrg..doa mamy moga cik riri cepat2 dpt jodoh :D cari jodoh yg hensem&kaya tau cik riri ngehhngehh ;)
pilihan menu bersama :)
kami berdua mmg taste sama jadi senang..bila mkn teringat kt cik dada..takpe nnt kita keluar lagi..

..jadi kelmarin mmg lewat sampai rmh dan anak askar dah tunggu kt pintu dgn seribu satu soalan kenapa mamy balik lewat =P hehe bg lah chance sesekali kt mamy ;)


ok,nnt ada masa kita bertemu lagi ya cikriri ~ hug!

happy read ;)

24 comments:

atty's said...

lama giler dah tak makan sushi..sbb nan hado kawan..huhuhuuhu..kat umah ni semua tak reti makn

♥cikmOt♥ said...

arghh...terliur...nak makan sushi jugak...sob sob...

sha a.s said...

sumpah mmg x leh nk mkn sushi...bravo kak!

mamyharraz said...

atty: sy kadang belasah p mkn sensorg je hehe

cikmot: apa lagi tunaikan permintaan tekak tu ;)hehe

sha : akk ni apa yg tak boleh telan?semua belasah je hehee

Zue AnnaLeeya said...

salam kenal..
sggah dari blog kak ieda...

sushi???? sumpah mmg tokleh nak telan... huhuhu....

dah folow u dear... sudilah sggah teratakku....

Fieza79 said...

nampak nya dah kian jadi org jepun kwn kita ni hehee...sumpah tk penah rasa sushi..

hyazz said...

buat aii rasa lapar lak...tgk sushi tu...sedap tak???

mamyharraz said...

zue:salam kenal.
nnt sy jln blog zue.
tq follow :D

Fieza: haha..jd jepun kulit gelap =P

hyazz:sbb sedapss tu yg dok berulang kesitu ;)

ieda said...

bilelahhh nak belajar makan sushi betul2 sedap nie .. x der geng .. huhuhu .. tekak rasa nak makan ... sedap kan ...

nantu mamy ke ktn leh jumpe akak kita pi makan sushi lah ye uhuhu

syariza09 said...

pasni nk blajar mkn sushi ngan mamyy lah

mamyharraz said...

kakieda:alaa kak telan je hehe ok nnt sy pegi kuantan boleh kita g sushi ;)

sya: ok bolehh..nnt kita set date dating ya ;)

makdara TERdiva said...

oh sushi!.. :)

aesh came said...

hehe dh lama x mkn~~ sbb dlu time ngandung x bleh pandang pun sushi..nk muntah je..smpai sekarang x pergi2 mamam sushi...

wahida said...

respek pada org yg pandai mkn makanan jepun...

aku ni, semua benda boleh telan, tapi jgn sesekali bg japanese food, mmg aku pitam!! haha!!

mamyharraz said...

mdt: ;)

aesh: sy ni mkn suka berulang dah jemu nnt mau muntah terbelahak kalau ingat sushi =P hehe

wahida: sy ni tak taulah mknan apa tak boleh telan sbb sumer benda belasahhh je haha

Mama Gee said...

tokiyaki nyum2....
tak pernah terai lg...
duk tgk mamy je post gambar selalu...

Mimy Hamid said...

mamy, mimy ni nama je satu opis jumpa ereen pun jarang ..hehehe kalau ada hal kecemasan jek..ereen ni kalau jumpa citer banyak...ada je citer terluah kan kan...nak jumpa mamy la...ajak ar sekali ngan ereen

mamyharraz said...

mamagee:best gee mayonis+green tea+ginger arghhh tu yg buat mamy dok ulang2 mkn situ ;)

mimy:mamy pun jarang dpt jumpa dia tulah sesekali dpt keluar mmg mcm2 cerita..
bestt tu boleee nak jumpa nnt kita set time.. mamy nih dah jd silent reader mimi dr zaman mimy bercinta dgn en awak tau ;)

Riri Yoorin said...

wee..riri bru bkk blog ..mood gone huh.. tgk pic2 ni rasa nk g mkn sushi jer rini.. tapi perut kenyang wakaka~

thanks mamy.. i love u ketol2

mamyharraz said...

riri: nape pulaks gone?

sushi hari2 ~ hehe

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya takoyaki tu kak....heee anak askar yer..sian dia kene tinggal..xpe xpe..sesekali bg chance mamy berjimba..

~izan~ said...

amboi kak,hari2 bersushi..nnt blk kl lg akak blnja izan sushi tau hehe

mamyharraz said...

izan: ofkos boleh ;) nnt kita set date k :)

Riri Yoorin said...

hehe mood ni skrg tk nentu ada masa dia hyper ada masa dia inactive gosh