Thursday, July 28, 2011

Lunch @secret

Semalam ada makhluk poyo belanja makan ;) motif belanja? suka-suka hati dia sbb memang takde motif =P
oklah kan terima kasih daun keladi lenkali meh belanja lagi :)

watak org yg belanja di secret kan eceh! =P sesuailah tempat yg dipilih *Secret Recepi* :D

mamy pilih menu yg tak biasa mkn. . dori sos lobster : time org belanja bolehlah nak test mknan tu sedap ke tidak..kalau tak sedap taklah menyesal sgt bila dah ter order :) kali ni salah pilih =P lenkali takmo cukup sekali..hehee bukan taste mamy.. tp oklah sedap juga :D
sejak-sejak ni suka order minuman coklat :D yg ni sgt sedapsss tak manis sgt.

Last ni pic penutup utk entry ni ;)

*tak sabar tunggu petang,sbb mamy&family mau bertolak ke Kuantan :D

Utk kwn-kwn blog : Selamat menjalani ibadah Puasa..jika ada terkasar bahasa harap maafkan saya.Moga Allah memberkati amalan kita semua hendaknya.amin yarabbalalamin.

happy read ;)

9 comments:

Mimy Hamid said...

best nya lunch SR..bwh opis kitaorg ada SR gak..tapi kadang malas nk lunch situ...ramai sgt org..kena booking...

mamyharraz said...

mimy:sini tak byk pilihan tu yg asyik berulang ke secret tiap kali org belanja.

ctmarqonah said...

Murah rezeki akak ni sebab selalu ada org belanja makan... heheheh...

atty's said...

selamat menyambut ramadhan

mamyharraz said...

ct:syukur :)

atty:tq

syariza09 said...

ooo time org blanjer leh try menu lain yer...pandai2, kalo xsedap pon x ralat la kan =)...nanti nk wat camtu gak


lama ker gi Kuantan..kirim salam ngan Izan yer

munna said...

bila org belanjer best nya....klu ke sr munna pun suka order air tu je...

mamyharraz said...

sya: yer buat mcmtu kalau bayar sendiri mesti ralat kalau tak sedap hehe

lepas mgrib bertolak ahad balik sini :)
insyaallah nnt sy sampaikan salam awk pd izan.

-Sara- said...

happy fasting mamy :)