Saturday, July 2, 2011

Sushi King :)

Sushi antara mkn kegemaran :)
tapiii jarang dpt mkn feeling2 kt dlm restoran sbb takde gang :(
biasanya kalau beli mesti tapau.. pastu mkn kt rmh.

Kali ni mkn tak tapau dah sbb mkn kt situ terus :))
mode : sgt hepi sbb feefeling menjadik wanita jepung ngehngehhh
Hari selasa lepas..time lunch,
sambil tu cari sesuatu nak bg kt izan sbg kenang-kenangan,sbbnya ptg tu kan mamy jumpa izan :)
green tea sini palingg mamy suka! yg hot cold dedua sedapss yg best green tea nih free okay =P
tq kak sherry sudi temankan mamy :)
mee soba ;)
ni menu kak sherry.
rasa sikit..memang sedappp next time boleh order :D
takoyaki nilah kegemaran mamy :D
hevennnnya dpt cicah dgn wasabi+sos manis +mayo arghh sedapsssss ^__^
haritu mamy tak amik menu mee ke nasik ke..sbb mmg nak menikmati sushi :)
mmg enjoy mkn haritu :D
yeayy mamy dah jumpa geng suka sushi :)
Y.E {ofsmet chineese}
ok lepasni dah boleh mkn sini selalu..sbb Y.E pun penggemar sushi :)

ada lg entry mkn sushi..sbb minggu ni 3 kali mamy dtg mkn kt sushi king nih =P
ok citer by part2lah kann hehe..baru best :))

Ok dah jam 5.00am nak p sambung tido jap..boleh redah subuh sbb mamy 'cuti'  td borak dgn suami kt ym..sbb tu kalau suami online lewat ok je nak sembang2 lelama sikit.. :) sbb pasni boleh sambung tido :D

-slmt berhujung minggu-

9 comments:

sha a.s said...

Sha suke tako tu...haihh sedap la!

mamyharraz said...

sedapss kan sha ;)

Mama Gee said...

sedapppnyaaaa...g br tau kat alamanda ada sushi king le...hehee
leh terai le lepas ni..
rega kat sini mahal tak mamy?

mamyharraz said...

mamgee,harga kt sushi king murah sgt :)

syariza09 said...

x pernah mkn sushi..tringin nk cuba, tp tekak ni asyik tolak2 jer

ieda said...

dikkk wajah baru nie ! .. cantik I LOIKE .. :)

aah tokiyaki tuu pun akak suke pernah makan sekali .. pastu x tahu bile layie nak pergi nie :) uhuhuh

Mimy Hamid said...

takoyaki sama tak rasanya macam jj tu...ke ni lagi sedap

mamyharraz said...

kakieda: aa wajah baru :D
tq ya kak :)

mimy:yg kt sini lg bestt mamy rasa.

Softtouch [Hanim] said...

sy pun suka takoyaki tu...sedpas22 tp xpernha try yg kat sushi king punya