Thursday, July 14, 2011

dpt parcel dan sy hepi :D

Kelmarin pagi dpt parcel :D

Mood mestilah hepi .. tak sabar nak bukak ;) jauh kiriman ni dtg dr Kuantan Pahang.. terima kasih izan :)  ingatan awk utk akk :))) ok sgt hepi berganda :D haritu kami dok chit chat..taulah izan&suami ke air hitam Johor..jd ni kiranya ole2 dr air hitam lah :)

Lama izan tak updated blog...rindu nak baca entry2 izan ;) nasib kami boleh berhubung dgn cara lain..jd kat situlah dok ber chit chat :) mula kenal izan dr blog Syariza..mcm biasa klik-klik sana sini .. pastu terasa nak masuk blog izan~ bila masuk blog sesorg mamy suka baca dulu entry2 dia yg lama utk kenal & baru follow =P ~ bila baca entry izan,kisah hidup kami lebih kurang sama  ~ maka dari komen- email -ym- twitter dan terus berjumpa bertentang mata :) Alhamdulillah diatas hubungan baik ini.. dapat kenal rapat Syariza & Izan sbg sahabat,buatkan hidup mamy ceria :)

ok.banyak membebel kan =P hehehh dah tua beginilahhh intro lelebeyy ;)

ok,skrg jom tgk apa yg mummyygcute kirimkan kt mamyharraz :)

;
;
;
;
;
;
;
;
;
Terima Kasih izan :) cantik sgt . tak sabar nak balik rmh sendiri nak gantung :D

lenkali kalau mamy berjln2 sure mamy teringat nak beli ole2 dan nak buat ga heheee mcm best kan ;) kalau tak buat ga pong..mamy buat cam pilih2 sapa komen paling banyak ke sapa cepat komen ke gituwww ~



happy read ;)

16 comments:

Fieza79 said...

best nya dpt ole2 dari kwn blogger...tanda ingatan tu dari izan...

fieza dah pos FM tu semalam...maaf la huby dok peram dlm beg dia...

tq dh dpt pn fm lubnan tu...

mamyharraz said...

alhamdulillah dah sampai ya.

ok,sama2.

syariza09 said...

wahhh...cantik laa. bab balik nanti minta dia gantungkan kt rumah ok & jgn lupa snap & tepek kt sini pulak =)

-Sara- said...

bestnya..jeles ah gini! :P

mamyharraz said...

sya: okeh nnt dah gantung boleh boh entry sini hehe

sara: ;) heehee

Mimy Hamid said...

nk bgtau mamy gak...kurier FM mamy dah selamt sampai...thanks mamy...

♥cikmOt♥ said...

tak aci nak jugak...sob sob...

mamyharraz said...

ok mimy.sama-sama.

cikmot: tunggu mamy terbang baru ada ole2 ek..skrg dok beku tak kemana2 hehe =P

wahida said...

ish ish memanjang dpt hadiah je ko ni kan...

mamyharraz said...

wahida : rejeki hhee

ieda said...

wah2 ... nak jugak ! nanti nak cakap kat izan lalalallalala .. eheksssss

mamyharraz said...

kakieda: izan lama menyepi kt blog kan ;)

Softtouch [Hanim] said...

cntiknya..bestkan kan dr alam maya terus bersahabat ke alam realiti...

mamyharraz said...

hanim: betul tu mmg best akk rasa :)

~izan~ said...

akakkkkk..mcm lama je kan tak contact padahal hari2 dok bertwit ;P

ole2 kecik je kak,walaupun izan bkn peminat english style tp izan suka tgk :D

thanks akak ada di sisi izan saat2 duka dan lara huhu..i lap u!~

mamyharraz said...

izan : nasib ada twitter kan ;)

ole2 jenis apapun tak apa.yg penting ingatan izan tu. tq ya :)

biar jauh tp dekat dihati :D take care ~hug!