Saturday, July 9, 2011

hujung mingu kemana?

Selamat hujung minggu :)

Dah nama pun hujung minggu mesti ramai jalan2 kan? haku gak hegeh2 depan pc sempat nak updated citer =P refresh blog sumer sunyi..tak ramai yg updated citer baru..alaaa jelesnya..sbb mamy tak kemana2 pun..melainkan dok ulang ke Jusco tak pun ke..Brem Mall..tu pun bwk kakal makan & main motor bayar rm5 10minit round..*mengantuk nak tgg 10 minit berlalu* boring tahu? tp dah anak suka layannnn saja :D

lagi beberapa hari nak tunggu baba balik :) alahaii rindunya rumah sendiri..dok rmh sendiri bebas..nak buat apa2..dok rmh mak ni jadi tak reti nak buat apa2..kang stail mak lain..stail haku lain..baik dok je diam2..habislah mesti konfem berhabuk rmh damansara..mesti pelik kalau rindu apasal tak balik je? masalahnya haku sendiri pun pelik..kenapa tak nak balik rmh sendiri? huhuu takpelah biarlah tanda soal disitu~

ada lg 16 days to go *hoyeyy* pasni mamy boleh rehat dgn aman..taklah timing tido terganggu sbb kena online mlm2..subuh2..tp bila baba balik betulkah haku boleh tido secara aman? ngehhh hehe *peace* ow ye baru sat ni chating dgn baba kt ym.. bincang2 pasal raya..pasal percutian kami uhh topik yg buat mamy teruja ;) ok,jgn bimbang part2 bajet serah je kt mamy tau lah nak buat camner :D janji hujung tahun ni mesti ada percutian utk kami satu family.. ini salah satu terapi kann :)

apapun jadi~ moga keamanan yg kita rasa ketika ini berpanjangan...kot ye nak tuntut apapun biarlah berdemokrasi...habis kalau dah kucar kacir..jln sana sini tutup mcmmana haku nak bercuti2 tak gitu? =P sebagai rakyat biasa kita ikut je apa yg ada kan mudah? haishh sgt pelik dgn perjuangan depa ~ ~ cukuplah suami sendiri merasa berada di negara perang..kami semua takmo! sbb kami CINTA negara :D


happy read ;)

12 comments:

sha a.s said...

sabtu mmg lumpuh la aktvt yg da plan awal2...so hari ni klua lepas dendam! ekeke

Softtouch [Hanim] said...

tulah sy pun xsuka dorang buat demonstrasi tu..tp ada yg kata dorang mmg ade hak nk tuntut2 ni sbb dgn cr mcm tulah kjaan dgr..tp tulah kalu buat perhimpunan n demonstrasi tu kita yg ssh..peniaga2 lg kesian rugi byk

syariza09 said...

counting days...hoyeeee...itik2 kt rumah mesti rindukan mammy =)

-Sara- said...

mamy, sara pon xkemana2 pon..duk umah je :)

*nak tanya ni, mamy duk dmnsara damai ke? sara bace kt blog profile mama tu..hehe..samelah kite pon! :D

mamyharraz said...

sha: mereka semua susahkan kita!

hanim: kadang2 kita sendiri keliru dgn keadaan kan..

sya: mamy juga rindukan itik2 tu semua hehee

sara: ya mamy dok damansara damai.berjirankah kita? keciknya dunia ;)

Mimy Hamid said...

mamy hapdate hujun gminggu..blogger rehat la hehe:))

mamyharraz said...

mimy: mamy jugak tak rehat hehe

wahida said...

aku layan astro first je kat umah....hehe...

nazirah said...

btul tu kak sedey kan tgok negara jd cmni aih ..

munna said...

mmg betul tu...peace no war....

mamyharraz said...

wahida: itu lg best kan ;)

cci: mmg sedih...

munna: itu yg kita mahu ..

wardah @ fie shah said...

Kak, panggil anak akak Kakal juga ke? Waahhh sama lahhh..hihi syoknyeee