Sunday, July 10, 2011

Janjiku ;)

Monday ;

Hari pembukaan jadi keje atas meja ni mmg tak boleh blah banyak~ sudahnya satu pun haku tak sentuh pun sbb terlalu banyak =P hehee

Dari pagi dok isi alamat nak kurier barang yg di janjikan itu ;)

Ni kertas tepi. alah kalau invoice kan ada bahagian tepi  utk koyak tu kannn haa benda tu lah... selalu benda ni kumpul banyak2 nnt org paper dtg jual hehee.. opss tapi mamy tak jual sbb nak guna benda nih ;) jd bila part sendiri mmg simpan dlm kotak...benda ni amat berguna kt diri mamy..sbb kalau nak kurier brg jauh2 akan haku sumbat benda ni utk cover sesuatu brg ;) jd brg tu taklah bergerak2 dan akan sampai dgn selamat :D

Mamy selalu guna kurier utk send barang..lagi2 ke Labuan ,Sabah. jadi benda ni amatlah penting :)
Ok, barang dah ready utk di kurier ;)  mamy harap sampai dgn selamat. ..ow ya makan masa dlm 2-3 hari ya sbb tak guna kurier "sini" tp kurier kt "sana" =P hehee..ok takpelah mana2 pong..janji brg yg di janjikan ini selamat sampai ke destinasi dan bertukar tuan :D

happy read ;)

15 comments:

sha a.s said...

wahh..brg apakahh??? kepochi sgt nk tau kn? ehehe

Mimy Hamid said...

oh sy ada satu kepantangan...pantang tengok tepi bulat bulat tu mulalah nak cabut je...hehe..selamat bekerja

wahida said...

siapalah yg bertuah tu kan...

Softtouch [Hanim] said...

mesti sy punya adakan?heeeeee perasannnnnn

Cik Wani said...

hye,,blogwlking here =)
btw jom komen link kt entry wani ni

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

mamyharraz said...

sha: hanya fm dlm sampul itu :)

mimy : naik leka kalau tgh
koyakkan benda tu ;)

wahida:sy tunaikan janji haritu ;)

hanim: adaaa :D

cikwani : tq sudi singgah sini

nnt mamy p situ :D

syariza09 said...

amik masa 3 ari yer... x per, kalo sebulan pon sangggup ku tunggu...hehe

mamyharraz said...

sya: hehee tgg sat ya nnt dah sampai harap semua bgtau.tidaklah sy tertanya2 :)

mekchu said...

teknologi hijau sangat.. suka.. kat opis mekchu ni banyak kertas lobang2 tu.. nak tak?

mamyharraz said...

mekchu: hhee tak dpt bayangkan camner nak kirim kertas lobang2 tu =P

-Sara- said...

sara punye xde ke? :D

ieda said...

haaaaaaaaa akak ada tak ?? ekkekeke

miss u 2 dik !! :))

mamyharraz said...

sara: ole2 konon GA blog akk =P

kakieda: ofkos ada :D

~izan~ said...

dah dpt.. thanks akak..siap ada ole2 lain lg..i lap lap lap u lagi :D

mamyharraz said...

izan: ok,no problem..hope izan suka ole2 tu ya ;)