Monday, July 25, 2011

berbunga hati :)

Alhamdulillah hati ini sgt berbunga-bunga ;)

Tadi baru sat suami call bgtau flight dia ptg ni dr Lebanon.
Lastweek perasaan sgt ketat..dan hari ini Syukur Alhamdulillah sudah kembali normal :)
mak semakin pulih...diri sendiri juga dah pulih..

Akhirnya tamat juga penantian berbulan-bulan eh tak..bertahun ;)
terasa bermakna ramadhan kali ini tetiba je terus berazam mau jadi isteri soleha utk sediakan mkn minum masa sahur dan berbuka dgn ikhlas se ikhlasnya ;) mamy tak biasa sahur..tp suami wajib bersahur =P

ehhh ehhh sebelum ni tak ikhlas ke? hehee ok,ok selama ni kan asyik merungut =P lepas ni takmo merungut dah sebabnya haku tak sanggup hidup berjauhan dgn suami lagi =P ok ckp je nak kopi?teh?milo? boleeeee jer hehehhh ok tak abg? ngehhhh ecehhhh terus jadi baik bila kena tinggal dgn suami =P hehe

semangat nak updated dah ada..nnt boh satu-satu pelan-pelan :)



happy read ;)

16 comments:

ctmarqonah said...

waaa.... seronoknyaaa akak!!!! Heheheh.. bl smpai m'sia???

♥cikmOt♥ said...

tumpang gembira buat mamy...yey...sukalah harraz ek...

sha a.s said...

milo tabur 1 kak! ekeke

mamyharraz said...

ct:esok sampai sini ;)

tq cikmot :D

mamyharraz said...

sha: ok siap! =P

Fieza79 said...

kita jadi tumpang hepy pulak dgr kwn2 hepy...yeayy..layan bebaik tau asben bl dh sampai nanti..hehee

syariza09 said...

pasni sayang ketat2 =)...azam pon kena ketat, jgn kasi longgar2

mamyharraz said...

fieza: tengkiu.
hehhee insyaallah akan jd lebih baik :)

sya: Isyaallah pasni syg kuat2 hehe

Mimy Hamid said...

sang somi nak balik...ceriakan hati ek....hamboi..bilik tido dah wangi lum..wangi wangi tau..yeayy honeymoon

mamyharraz said...

mimy: ehemmm ehemmm

opss tp bilik mamy masih berhabuk =P

mekchu said...

vavavava... sukanya en.somi dah pulanggggg...

yep, ramadhan ni konpem ramadhan yg paling bermakna :)

ieda said...

aduh2 dikkk terasa tau bunga2 tuu melayang ke tmpt akak nie ekekekek
semoga ramadhan kali nie lebih bermakna buat mummy ! :))

mamyharraz said...

mekchu: alhamdulillah dpt peluang berpuasa sama2 dgn suami :)

kakieda:ohh jauhnya beterbangan hati sy yg berbunga ini kann hehe

moga ramadan kali ini paling bermakna buat kita semua :)

~izan~ said...

akak,ingat pesanan izan tadi hehehe...

Softtouch [Hanim] said...

sy pun berbunga je hati bila baca n3 akka ni...seronoknya....lagi best bila puas an raya ni akak bersam suami kan....

mamyharraz said...

izan : ok baik tuan! heheee

hanim:alhamdulillah dpt juga puasa&raya sama2 dgn suami :)