Wednesday, March 7, 2012

Berdua bersatu ;)

 Deting berdua dgn abg askar sabtu lepas ;P tunggu result mak kt hospital selayang,lunch tu curi masa detingan kt Selayang Mall..

Deting lunch secara laju bertekad je tinggalkan mak kt green area hospital.. tu pun dah pesan kt nurse apa2 call kami segera!..lagipun time tu mak tido tu yg laju2 curi keluar lunch...tak daya okeh nak mkn mknan dlm area hospital ~
 mkn kt little penang ;)

Tengah mkn ayah call tanya kt mana hahaa takut nak jwb sbb tinggalkan mak ;P tp jwb jugak bgtau p mkn sat ;) hehe time tu hati berlibang libo fikirkan mak...susahnya hati hanya Allah yg tahu...tp yg pelik perut ni mcm tak faham tetap lapar semacam T___T lagi susah hati lagi mintak di isi T__T perut jenis apakah? ~

 cik abg nih amik set nasi ayam ;)

Masa ni kakal sedang gembira sbb cikngah kesayangan dia tolong jaga mau tak gembira dpt segala mainan sbg upah ;) pastu cikngah bwk p majlis harijadi ank sedara dia kakal apalagi gembira sampai tak nak balik hihihi...pandailah ank mamy tu...letak mana2 pun ok je :) terima kasih sayang sbb tak banyak ragam :)


 smlm mak yg pegang stiker nih,entry hari ni baba pulak yg pegang ;)

Bila berdeting tanpa harukan ank tak lengkap je hidup nih...yelah dah terbiasa bila mkn stok kunyah telan tak sempat hadam dah kejar sana jerit sini...tiba-tiba hari tu mkn dgn nyaman uhhhh sgt tak best! mulalah feeling sayu je rasa ;P sebab tu lah istilah hanimon tanpa ank sama sekali tak pernah fikir nak buat hehe sbb daku tak boleh tenang kalau jln2 tanpa ank disisi ;P

nota: Alhamdulillah mak sudah pun keluar wad hari selasa kelmarin dan bertambah pulih.Terima kasih Allah :)
Terima Kasih kwn2 yg bg komen kata-kata semangat dan doa :) setiap komen yg kwn bg bagaikan satu kuasa smgt utk diri ini :) <3 love!

happy read ;)

15 comments:

♥cikmOt♥ said...

alhamdulillah

syariza09 said...

alhamdulillah makcik dh kluar. mmg tenang sgt2 bila leh makan tanpa pikir anak yg kejar sana sini.
budak2 g besday part mmg sronok tambah2 pula dh doorgift

Mama Gee said...

sesekali dpt makan berdua dgn incik hubby..trylah enjoyy...jgn sayu2, hheeehee,,bukan lama pun tgglkan anak kan... :)

terlepas baca mak masuk wad...tp alhamdulillahlah kalau mak dah boleh keluar..

atty's said...

alhamdulillah maknya dah sihat.

Fieza79 said...

time ada anak2 walau nakal lari sana sini...tk best gak kan lau sesekali xde dorang..sayu rasa...

ratusiput said...

yela ratu pun sama...walau senakal mana pun anak tu..pegi memana yg jejauh mmg wajib bawak.kite dah ada anak...life lbh happy kat memana bersama anak...taktau mcm mane org lain leh pegi jalan2 jauh tinggalkan anak....alhamdulillah...mak yatie dah sihat.smoga dia bertambah sihat dan terus sihat lepas ni...amin...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa...sedapnya bila nengok makanan tu...nyumm..


alhamdulillah... mak dah kuar wad ye :)

wahida said...

alhamdulillah, makcik dah sihat...

tgk2kan mak tu selalu tau...

nita said...

salam..

syukur..mak yati dah sembuh..lepas ni makcik kena banyak berehat di rumah..

Cik Ina Do Do Cheng said...

cik ina pun sama busyuk masam tu tak boleh nak tinggalkan, sunyi sepi jadi dunia ni.Alhamdulillah mak mummy bertambah sihat ye.

Riri Yoorin said...

comel yer sticker tuh.. hahah susah nk tgk abg yus cmgitu hehe

Pepel BoNda AmaNi said...

alhamdulilah...mak dah sihat..syukur...

ieda said...

wah2 ... berdua lebih seronok kan ;) sesekali dik .. have fun ! ..

alhamdulillah mak yati dah sihat .. syukur lega rasa hati kan ;)

Mimy Hamid said...

baikla pulak nurse kat selayang tu...tapi mmg pun masa fayel jaundice nurse situ ok layanan bagus..cuma service je slow

Softtouch [Hanim] said...

akak sory sy xtau mak akak masuk hospital.

Alhamdulillah mak akak dah pulih. Mmg xbiasa tiba2 kuar anak xikut. Xpe kak sekali sekala.