Tuesday, March 13, 2012

Rahsia berdua ;)

 Okey,bukan berdua tapi bertiga ;) tp yg mahu bergambar hanya berdua sbb kakak lg sorang tu malu mahu bergambar aku jew yg tak reti2 malu mahu bergambar dimana-mana saja ;)

yang penting gaya bergambar gituuuu je kekdahnya tak berubah T__T


 @Secret Recipe :)
wahh wahh sakan berjln minggu ni mkn kt luar ..Y.E dah ada sbb tu lah panjang langkah..dia baru balik dari cuti bersalin..takde Y.E 2 bulan keboringan mamy kt opis nih ;P
 

 Cheese Spinach ;)

super sedap :D lain kali boleh repet order :)
mula plan asal mahu mkn kt gerai lori laksa tu ada mcm2..asam pedas segala yg super sedap sekali hujannn terus bertukar lokasi masuk giant kelana jaya dan pilihan bersama ke secret ;)

nota gembira: Alhamdulillah petang ni dpt 2 berita gembira :) semoga Allah permudahkan segala apa yg ditentukan.amin. stori nnt ai msk sini hewhew sharing kan caring hihhii ..ptg esok mamy balik kampung temankan mak..makanya dgn rasminya khamis tu cuti mungkin melarat jumaat pun cuti ;P tgk keadaan :) ok sekian nota gembira utk hari ini :))


happy read ;)

17 comments:

Mimy Hamid said...

mamy dah try kat SR perisa spinach eh...sedap ke...lepas pantang la kot baru la leh makan

mamyharraz said...

mimy: ok,lepas pantang mesti try tau sbb sedaplahh sgt :)

Softtouch [Hanim] said...

wa..menu baru...nk cube jgk nnti..nmpak sedap

bestnya lik kg...

Apalah berita tu ye...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

menu baru, ptt ler tk pnh tgk, huhu.nmpk best!

atty's said...

lama dah tak makan kat SR,.
apa ler berita gembira..tu cepat2 tau sharing.

Riri Yoorin said...

lazat nyeeee

Fieza79 said...

cantik baju mamy..!

ratusiput said...

wah cuti lagi...bestnya...enjoy your holiday k... :) walaupun blk kg je...tetap kena enjoy...

wahida said...

punya lama tak terjah SR, sekali ada menu baru yer...harus aku pun try nnt...

cepat stori happy news tu..tak sabar nak share kegembiraan tu...

ke ko preknen? hehe...

Hantu Kak Limah said...

tengok gambar nampak mmng super sedappp....huhuhu...laparrr.....

-Sara- said...

amboii makan sedapnyaaa :)

mamyharraz said...

hanim: insyaallah nnt akk stori sbb benda tu belum dpt ;)

yayansmum:menu baru yg sedap ;)

kty:hehe nnt sy stori :)

cikriri: :) lazat

fieza: tq :)

ratusiput:betul tu janji boleh jln2 kan hehe.

wahida: aku ni berharap sgt nak buat entry "kakal bakal menjadi abg" tp belum ada rezeki leww :") hekhek

HKL:mmgkan sy tgk semula pun terus jd laparrr ;P

sara: semua yg ada lemak semuaaa sedap hihihi ;)

ieda said...

makan2 ngan kawan nie memang best , nak2 kalau di belanja kan dik ;)

waaaaaaaaa berita gumbira apa lahh ituu ?? ;)

nazirah said...

wah2 sgt menyelerakan itu makanan kak.. wiwiwiw.. insyaAllah harap2 sumenye dipermudahkan Allah aminn

Cik Ina Do Do Cheng said...

berseri-seri muka mammy , apakah rahsia sangat tu : )

syariza09 said...

bestkan dpt kwn yg sekepala cam kita. pasni leh la bergambar sakan ngan kwn tu

Pepel BoNda AmaNi said...

nanti kat tempat keja baru..harap2 dapat la kawan2 yang sekepala jugak..huhuhuhuhu