Monday, March 5, 2012

Luang masa - sabtu

 Jumpa kwn lama kat facebook best sgt tp kalau jumpa kwn yg tak sepatutnya tak best! =P

Lamaaaa Sunita menghilangkan diri..tiba-tiba muncul kt fesbuk terus ym ym email email chat chat dan terus janjian utk berjumpa ;) duluan kami pernah rapat yg sangat...ikut Sunita pegi kelas drama..kenangan bisnes partner avon dan keje partime pizza hut sama-sama :)

semua kenangan & pengalaman bersatu menjadi indah :)

Dannn lamaaa rasanya aku tak ketawa dan berbual tanpa ada cover-cover dan lamaaa rasanya ingin berbual tanpa tapis ayat kot ada yg terasa hati .. maka,sabtu yg lepas hari yang penuh gelak ketawa ;P berbual tanpa had tanpa rasa ragu-ragu kot terasa hati sbb kami sudah terbiasa antara satu sama lain ;)

 Hanya berdua dari tengah-hari sampailah ke malam! berbual,makan tak sedar waktu berlalu~
suami&ank bg mamy chance keluar :)

Berborak penuh keikhlasan,tenung tanpa rasa syak,tegur tiada sinis ya! ini yg aku rindukan bila berbual dgn seorg kawan...terima kasih sunita sbb gembirakan aku :)

 Lepas borak dan mkn..kami beli-belah brg harian dan dpt boucer makeover hujung bulan ni ;) Sunita nak temankan happy sgt..jd baba mmg terselamat utk jd peneman mamy ;P ok,nnt hujung march ni kita jumpa lg sambil berbual dan mkn2 lagi :)


happy read ;)

17 comments:

rasp said...

mmg hepi bila dpt jumpa yg sememangnya sehati sejiwa kan...
hilang rasa rinduuu...

Hanis Azla said...

mmg sgt seronok klu dapat jumpa dan hang out lama2 dengan teman yang sekepala.. muka u all berdua macam ada iras sikit2 lah..

wardah @ fie shah said...

dpt borak dgn kwn mcm tu mmg best..rasa sekejap je jumpa kan,,

mama tim said...

best dpt jumpa kwn lama..tp klu gathering kwn skolah pon lg best kan yati...

nita said...

aduhai..terkedu bila membaca blog yati..mmg best sangat!!perjumpaan yg penuh rasa gembira setelah lama kami tidak berjumpa..pengkongsian cerita dan gelak ketawa tanpa sinis n segan silu..sbb kami dah terbisa dari zaman remaja hingga kini..sbb itu kami tidak berasa kekok dalam segala hal..terima kasih yati kerana sudi ajak saya keluar makan2, window shopping, beli belah barang harian dan lain2 lagi..nanti make over di one utama kita ketemu lagi..masa yang pernah diluangkan bersama sangat dihargai..love u so much yati..

ariana said...

mmg seronok kalau dpt jumpa kwn lama..yg dulunya pernah berkongsi kenangan ngan kita kan..ye lah..tentu banyak yg nak diceritakan tentang perkembangan diri masing2 skrg..:)

ratusiput said...

betul sbb skang ni hanya kerana nk jaga hati org lain kite yg jd hipokrit kan.letih dah kdg2.sampai satu masa terfikir takde kawan pun takpe.kalau ada pun just habis gitu je la.jd kite pn tak stress.then bila jumpa yg sekepala cmni mmg hilang sesangatlah stress kite kn..

wahida said...

oh, bestnya jumpa member lama yg sekepala...kamceng lagi tu...

semoga persahabatan korang kekal selamanya...amin...

ieda said...

Wa bestnya dikk, nak2 dpt jumpe kawana lama akan a, rasa macam x nak balik kannn, sure banyak kisah nie ekekek

munna said...

mmg seronok dpt jumpa kembali best friend zaman remaja dulu kan...mesti banyak cerita yg nak di kongsikan

Pepel BoNda AmaNi said...

memang best sangat dapat spend time dengan sahabat yang sangat memahami kan....wah bestnya dapat voucher makeover...

Salmiza said...

heeee bestnye jmp kwn lama kan..sal tringin nk buat tnp asben n anak..tp blom ada ms yg sesuai.. mgimbau kenangan bsama kwn2 zaman gile kentang dulu..pergghh mst best!

syariza09 said...

sib baik dpt juga jumpa kwn lama tu kan. mmg sronok tau dpt hu hahuha & sembang2 tanpa tapis..lega sgt kan. i like too

Riri Yoorin said...

alhamdulilah memang best klu kita boleh luahkan dengan orang yang faham kan..

Softtouch [Hanim] said...

mmg hepy dpt jumpe kwn yg mcm akak cerita tu..kita nk berborak pun hepy jer...tanpa pura2...sy mmg xde kwn mcm tu...semua yg jenis kene jg hati..yg ada hanya asben sy yg sy xyah nk kontrol2..main lepas je semuanya..hehehee

nazirah said...

mmg heppy bile dpt cmni
rasa gembira je kan..
friends forever ni kak namanye ;)
hope persahabatan akak dan kak sunita tu biar lah berkekalan ke akhirnya..

p/s : ssh nak carik kawan yg tak bermuka2 dan hipokrit skrg ni kan kak...

Mimy Hamid said...

bila kita nak jumpa mamy...jom