Sunday, March 18, 2012

Bertabahlah hati

Salam demam ;P

yaaaa tuan blog sedang meraikan virus selsema dan demam sejak jumaat lagi sampailah kehari ini dan yg sedihnya virus tu dah melarat kat anak bujang kesayangan pulak dahh :( mana tak berjangkit 4 hari cuti asyiklaaaa bercium dan berkepit dgn mamy ;P gaduh-gaduh pastu dtg dekat cium,gaduh-gaduh pastu dtg dekat cium  #ulang2 sampai tak jemu2 hewheww ;)

semoga Harraz mamy cepat sembuh.td dah bwk p klinik Doktor bg segala pakej ubat hmmm bertuahlah kalau dia nak telan semua ubat tu :( td jenuh pujuk tak jalannn alahai ank mcmmanalah nak cepat sembuh kalau ubat takut nak makan....suhu taklah tinggi tu yg buat mamy tak gelabah sgt..cuma batuk+kahak ..apapun mamy tetap risau anak sayang..Ya Allah lindungi kesayanganku ini.amin.

Khamis-Jumaat ambik cuti secara kecemasan sampai 2 hari ;P kiranya cuti tanpa plan selasa mlm mak ajak teman balik Lenggong,rabu terus apply cuti fuhhh nasib boss sign tanpa banyak soal :) *syukur*

 Sabtu ke KLIA ambik kunci utk rmh ke dua kami.Alhamdulillah.Terima Kasih Allah :) semuanya sudah selesai skrg tgg plan seterusnya je ~ < inilah berita happy yg nak di share last enrty tu ;") pic dlm kamera yg kabelnya entah dimana haku letak..jd ada kabel baru dpt masukkan pic rmh ;)

Tujuan tajuk entry "Bertabahlah hati sbb tak dpt pegi matta fair kali ni " huhu beria-ia plan mahu kesana sekali tiba waktu tak dpt pegi kesitu *sentapsensorang* tak mengapalah mungkin ada rezeki holiday yg lebih lumayan siapa tahu kann :)


happy read ;)

12 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Speedy recovery,dear Harraz.

Cik Ina Do Do Cheng said...

cik ina baru je sembuh sekarang yuyi ngan firdaus plak. semoga mamy ngan anak bujang cepat sembuh ye. jangan basahkan kepala masa mandi tengah selsema ni.

mamyharraz said...

yayanmum: terima kasih :)

cikina:terima kasih..virus selsema ni mmg cepat berjangkit..

Softtouch [Hanim] said...

semoga akak n kakal cpt sembuh. Sy pun sedih xdpt p Matt a fair sbb p bcuti..xpe bln 9 nnti Ada. 7/9 xsilap

ieda said...

aduh selesema dan batuk memang adik beradik , baik abtuk selsema pula ..
semoga yat dan kakal sembuh sebaiknya ..

tahniah dah dpt kunci rumah , sure terubat sakit tuu kan ;) ...

rasp said...

smoga cepat2 lah u sembuh...
rimas kat bila body tak sihat...
and congrats for the new home....
bestnya :)

wahida said...

nok, matta fair ada lagi september nnt...terjah tau..

cepat baik ye...

Mama Gee said...

wahhh dh ada 2 buah rumah dh mamy? untungnyaa lah.. :)

syariza09 said...

musim agaknya skrg ni. pasal umah KLIA tu mcm brita epi jer kan

Mimy Hamid said...

mari kita bertabah sesama...tak jejak matta fair gak lagi ada anak kecik kan..

get well soon mami..makan ubat tau

Riri Yoorin said...

skrg ni mmg musim la mamy..

Pepel BoNda AmaNi said...

me too xdapat pegi MATTA FAIR sebab balik kg..menci..menci..eh tapi balik kg pun best....dapat makan seafood yang enak2..